Ce a anuntat azi Nokia la Nokia World 2011?
Începutul unei noi ere pentru Nokia, marcat de lansarea Nokia Lumia 800 şi Nokia Lumia 710, primele smartphone-uri Nokia bazate pe Windows Phone

O nouă gamă de telefoane mobile inteligente şi elegante, serviciul Nokia Maps îmbunătăţit, un parteneriat în domeniul accesoriilor cu Monster şi alte noutăţi

În cadrul Nokia World, evenimentul anual al companiei destinat consumatorilor, partenerilor şi dezvoltatorilor, Nokia a demonstrat un progres clar în aplicarea strategiei sale prin lansarea unui nou portofoliu îndrăzneţ de terminale, servicii şi accesorii inovatoare, care include primele smartphone-uri din gama Nokia Lumia bazate pe Windows Phone.

Smartphone-ul extrem de “social” Nokia Lumia 800 aduce conţinutul la viaţă într-un design impresionant, oferind cea mai bună experienţă Nokia de utilizare a reţelelor sociale şi Internetului, elemente Nokia familiare, precum capabilităţi de top ale camerei foto şi noi experienţe marca Nokia.

Nokia Lumia 710 este un terminal accesibil, disponibil în culori vii, fiind un smartphone performant care aduce experienţa Lumia aproape de mai mulţi utilizatori din întreaga lume.

Nokia a lansat şi patru noi terminale mobile cu design elegant, o experienţă optimizată de utilizare a reţelelor sociale şi tehnologie bazată pe locaţie. Nokia Asha 300, Nokia Asha 303, Nokia Asha 200 şi Nokia Asha 201 estompează linia dintre smartphone-uri şi telefoane cu capabilităţi de bază, oferind experienţe QWERTY şi touchscreen, îmbinate cu acces rapid şi uşor la Internet, aplicaţii integrate pentru utilizarea reţelelor sociale, mesagerie şi aplicaţii de top de la Nokia Store.

Cu opt luni în urmă, am anunţat strategia noastră iar astăzi demonstrăm un progres clar al acestei strategii în acţiune. Extindem inovaţia la nivelul întregului nostru portofoliu, de la noi experienţe smartphone la telefoane mobile din ce în ce mai inteligente,” a declarat Stephen Elop, Preşedinte şi CEO al Nokia. “De la Nokia Lumia 800 la Nokia Asha 201, aducem pe piaţă produse noi şi puternice, mai rapid decât oricând. Sunt extrem de mândru de aceste noi terminale – şi de oamenii de la Nokia care au contribuit la aceată realizare.

De la schimbarea strategică importantă anunţată în urmă cu doar opt luni, compania a găsit un suflu nou de energie. A adus îmbunătăţiri semnificative sistemului de operare Symbian, a reuşit să diferenţieze Windows Phone şi continuă să îşi extindă portofoliul puternic de telefoane mobile,” a declarat Pete Cunningham, Principal Analyst, Canalys. “Nokia îşi confirmă angajamentul, demonstrând clar evoluţia sa către succesul viitor.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close