Despre noi

DeviceR.ro a luat nastere in vara anului 2011 din dorinta de a va oferi continut de calitate in domeniul review-urilor de produse hardware si software din domeniul IT&C. Mai exact, testam produse din categoriile: laptopuri, tablete, smartphoneuri, camere foto, video (acesta e doar inceputul) si va povestim despre ele asa cum le vedem noi, impartiali, cu bune si cu rele.

Faptul ca va aflati deja pe site-ul nostru ne bucura si speram sa reveniti cu placere cat mai des pentru a citi parerile noastre despre produsele si serviciile pe care le vom prezenta aici.

Va invitam sa ne urmariti si pe retelele de socializare: Facebook, Twitter si Google+

Daniel Chetroni - 982 articole publicate

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe , Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Dell Latitude 7420 sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22 Ultra.

Razvan Bucur - 18 articole publicate

Pasionat de tehnologie, social media, carti si muzica rock. Lucrez in media de aproximativ 7 ani si imi place sa spun despre mine ca I am the ONE (omul potrivit la locul potrivit).

Teodor Groza - 82 articole publicate

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Radu Ursache - 10 articole publicate

Fan IT&C de mic. Imi place sa fiu mereu informat despre lucruri interesante si utile din domeniul Tech dar nu numai. Apple fan, Twitter addict and Music lover.

Sebastian - 2 articole publicate

Conditii de utilizare:

Echipa DeviceR.ro isi asuma dreptul de a nu publica acele comentarii care nu contin un vocabular adecvat. Nu se accepta comentarii care contin serii de activare pentru aplicatiile software. Echipa DeviceR.ro nu incurajeaza pirateria si recomanda folosirea aplicatiilor cu licenta.

Echipa DeviceR.ro nu isi asuma raspunderea si nu poate fi trasa la raspundere in cazul in care intervin neplaceri in utilizarea produselor dumneavoastra, in urma modificarii acestora pe baza indicatiilor primite din articolele sau comentariile noastre.

Informatiile prezentate pe DeviceR.ro sunt scrise integral de catre echipa DeviceR.ro pe baza experientei proprii sau a anumitor informatii stranse din mai multe surse. Toate informatiile prezente pe DeviceR.ro sunt proprietatea echipei DeviceR.ro si pot fi copiate partial sau chiar integral de catre terti, indiferent de scop, doar cu acordul scris al echipei DeviceR.ro sau prin mentionarea sursei la finalul informatiilor copiate. Este obligatoriu ca in cazul mentionarii sursei la finalul textului preluat sa existe si un link catre pagina din care a fost copiate acele informatii. De exemplu: Sursa: DeviceR.ro

Contact:

Va rugam sa folositi formularul de mai jos pentru a intra in contact cu echipa DeviceR.ro, sa ne contactati prin retelele de socializare FacebookTwitter si Google+ sau sa ne trimiteti un email la adresa: contact (coada de maimuta) DeviceR.ro.

    Contact