Nokia Asha – o noua familie de telefoane mobile mai inteligente
Nokia îşi continuă misiunea de a livra terminale de înaltă calitate, elegante, care asigură cel mai bun acces la reţele sociale, Internet şi informaţii, oferind cea mai bună experienţă completă de utilizare şi propunere de valoare următorului milliard de utilizatori de telefoane mobile. Aceşti consumatori doresc acces la inovaţii precum terminale dual-SIM uşor de folosit, servicii şi conţinut locale şi aplicaţii terţe, alături de o experienţă de utilizare superioară, pentru care terminalele Nokia sunt recunoscute.

Aceste terminale includ noua familie de telefoane mobile Nokia Asha. Provenind din limba hindusă – şi având sensul de ‘speranţă’ – numele de Asha marchează concentrarea atenţiei Nokia asupra unor experienţe pozitive de utilizare şi conectarea a milioane de oameni la noi oportunităţi care să îi ajute să îşi realizeze aspiraţiile.

Familia de telefoane mobile Asha include:

Nokia Asha 303

Nokia Asha 303 este un terminal impresionant, creat utilizând materiale sofisticate şi finisaje metalice. Acesta îmbină un ecran capacitiv mare, de 2,6 inchi cu o tastatură QWERTY de înaltă calitate. Nokia Asha 303 a fost creat pentru a oferi acces facil la Internet şi reţele sociale.

Terminalul dispune de un procesor puternic de 1Ghz, tehnologie 3G şi WLAN pentru a oferi o experienţă de Internet mai rapidă. Reţelele sociale, e-mail-ul şi mesageria instantanee se află în centrul acestei experienţe, fiind uşor de accesat din ecranul de start. Nokia Asha 303 dispune de Nokia Browser bazat pe cloud, care comprimă paginile web cu până la 90%, oferind viteze superioare şi Internet mai accesibil ca preţ.

Divertismentul şi aplicaţiile reprezintă şi ele elemente de bază ale ofertei Nokia Asha 303. Angry Birds Lite, jocul popular pentru mobil, este preinstalat, alături de suportul pentru alte aplicaţii relevante global precum Facebook Chat, Whatsapp, mesagerie şi cea mai nouă versiune Nokia Maps pentru terminale S40 (în anumite pieţe).

Preţul va varia în funcţie de piaţă şi operator. Nokia Asha 303 are un preţ estimativ de aproximativ 115 euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile şi urmează să fie livrat începând din al patrulea trimestru al acestui an.

Nokia Asha 300

Având un design atrăgător, Nokia Asha 300 este un terminal cu ecran tactil, care oferă şi avantajele unei tastaturi. Nokia Asha 300 are un procesor puternic de 1GHz şi 3G pentru a oferi o experienţă mai rapidă de Internet şi utilizare a reţelelor sociale. Nokia Browser permite acces rapid, avantajos ca preţ şi localizat la Internet, comprimând paginile web cu până la 90%.

Utilizatorii au acces rapid la mesagerie, email şi mesagerie instantanee din ecranul de start şi pot folosi gestul swipe pentru a accesa aplicaţii, muzică sau jocuri din Nokia Store. Nokia Asha 300 va avea, de asemenea, preinstalat popularul joc Angry Birds.

Nokia Asha 300 are o cameră de 5 megapixeli, music player, radio FM, conectivitate Bluetooth şi oferă suport pentru cartele de memorie de până la 32GB.

Preţul va varia în funcţie de piaţă şi de operator. Preţul estimativ al Nokia Asha 300 va fi de aproximativ 85 de euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile şi urmează să fie livrat în al patrulea trimestru al acestui an.

Nokia Asha 200

Nokia Asha 200 este cel mai recent telefon dual SIM de la Nokia, cu funcţionalitate Easy Swap, care permite consumatorilor să schimbe cu uşurinţă a doua cartelă SIM fără a opri telefonul.

Este un terminal QWERTY plin de culoare, creat pentru a răspunde nevoilor tinerilor consumatori urbani care doresc să fie mereu conectaţi. Nokia Asha 200 oferă aplicaţii integrate pentru utilizarea reţelelor sociale, e-mail şi mesagerie instantanee, precum şi suport pentru RenRen, Orkut şi Flickr.

Cu Nokia Asha 200 utilizatorii pot stoca mii de melodii datorită suportului pentru cartele de memorie de 32 GB, terminalul oferind o durată a bateriei de 52 de ore pentru redare audio.

Preţul va varia în funcţie de piaţă şi operator. Preţul estimativ al Nokia Asha 200 va fi de aproximativ 60 de euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile şi urmează să fie livrat din al patrulea trimestru al acestui an.

Nokia Asha 201

Versiunea cu un SIM a Nokia Asha 200, Nokia Asha 201, este ideală pentru consumatorii tineri care doresc să fie mereu conectaţi, sunt sensibili la preţ şi ascultă muzică. Nokia Asha 201 dispune de capabilităţi excelente pentru muzică, inclusiv un dufuzor de înaltă performanţă, radio FM stereo îmbunătăţit şi posibilitatea de personalizare a ringtone-urilor.

Cu Nokia Browser utilizatorii se bucură de acces la Internet mai rapid şi la un preţ mai mic. Terminalul oferă suport pentru cartele de memorie de până la 32 GB şi o durată a bateriei de 52 de ore pentru redare audio.

Nokia Asha 201 oferă suport şi pentru push email şi aplicaţia populară Whatsapp.

Preţul va varia în funcţie de piaţă şi operator. Preţul estimativ al Nokia Asha 201 va fi de aproximativ 60 de euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile şi urmează să fie livrat din primul trimestru al anului 2012.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Software Development Academy. Calea catre lumea IT

Software Development Academy, o companie ce le deschide oamenilor calea către lumea limbajelor de programare, își anunță rezultatele obținute pe...

Close