Google Nexus One nu primeste update-ul la Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Proaspat lansatul Android 4.0 Ice Cream Sandwich a facut multe valuri in ultima perioada printre utilizatorii de smartphone-uri cu o configuratie decenta care au sperat sa primeasca si ei update-ul oficial la aceasta noua versiune de sistem de operare.

Cei de la Google au anuntat ca utilizatorii de Google Nexus S vor primi update-ul in cateva saptamani, fapt ce a oferit sperante si utilizatorilor de Samsung Galaxy S, smartphone ce este identic din punct de vedere hardware cu Nexus S, deci 100% compatibil cu noul Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De curand cei de la Google au anuntat ca opresc suportul pentru Google Nexus One si ca de la 01 Noiembrie 2011 site-ul de suport dedicat lui Nexus One va fi inchis.

Deci este clar, Google Nexus One nu primeste oficial Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Raman doar alternative customizate gen Cyanogen Mod.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close