Nokia Lumia 710, un smartphone Windows Phone 7 accesibil
Smartphone-ul eficient şi performant Nokia Lumia 710 poate fi personalizat cu capace posterioare interşanjabile şi cu mii de aplicaţii pentru a oferi experienţa Lumia mai multor oameni din întreaga lume.

Nokia Lumia 710 este creat pentru folosirea facilă a reţelelor sociale şi împărtăşirea rapidă a imaginilor, oferind cea mai bună experienţă de navigare pe Internet cu IE9.

Este disponibil în versiunile negru şi alb, cu capace posterioare în variantele negru, alb, cyan, fuchsia şi galben. Având acelaşi procesor de 1,4 GHz, accelerare hardware şi procesor grafic ca şi Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 710 oferă performanţă de top la un preţ accesibil.

Si Nokia Lumia 710 include experienţa marca Nokia optimizată pentru Windows Phone, inclusiv Nokia Drive, care oferă un dispozitiv personal de navigaţie (PND), cu navigaţie pas cu pas gratuită şi o interfaţă dedicată pentru utilizarea în maşină; Nokia Music lansează MixRadio, o aplicaţie globală gratuită de streaming, care oferă  sute de canale de muzică relevante local. Cu ajutorul unei actualizări disponibile mai târziu în acest an, utilizatorii Nokia Lumia vor avea posibilitatea să creeze canale personalizate dintr-un catalog global de milioane de melodii. Nokia Music mai include şi Gigfinder, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a găsi evenimente live locale, pentru o experienţă muzicală completă, precum şi posibilitatea de a împărtăşi aceste momente pe reţelele sociale. Actualizarea care urmează să fie lansată mai târziu în acest an va permite utilizatorilor să cumpere bilete la concerte  prin Nokia Music.

Nokia Lumia 710 urmează să fie disponibil mai întâi în Hong Kong, India, Rusia, Singapore şi Taiwan, către sfârşitul acestui an, alături de Nokia Lumia 800, înainte de a deveni disponibil şi pe alte pieţe, la începutul anului 2012.

Preţul estimativ al Nokia Lumia 710 va fi de aproximativ 270 de euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
In premiera de Black Friday: GLAMI.ro inaugureaza cautarea folosind imagini

GLAMI.ro, cel mai mare motor de căutare online de fashion din Europa, face un nou pas spre viitor: căutarea folosind...

Close