Nokia Lumia 800, primul smartphone Nokia cu Windows Phone 7
Fiind un smartphone creat pentru utilizarea uşoară a reţelelor sociale, Nokia Lumia 800 etalează un design impresionant, culori vii (cyan, magenta şi negru) şi cea mai bună performanţă în reţele sociale şi pe Internet, cu acces la reţele sociale printr-o singură atingere, grupare facilă a contactelor, thread-uri de comunicare integrate şi Internet Explorer 9.

Dispune de un ecran curbat ClearBlack  AMOLED de 3,7 inchi  integrat perfect cu design-ul minimalist al carcasei, un procesor de 1,4 GHz  cu accelerare hardware şi un procesor grafic. Nokia Lumia 800 oferă o experienţă de împărtăşire instantanee a imaginilor surprinse cu camera foto, bazată pe tehnologia de top Carl Zeiss, redare video HD, memorie internă de 16GB şi stocare SkyDrive gratuită de 25GB pentru imagini şi muzică.

Nokia Lumia 800 include experienţa marca Nokia optimizată pentru Windows Phone, inclusiv Nokia Drive, care oferă un dispozitiv personal de navigaţie (PND), cu navigaţie pas cu pas gratuită şi o interfaţă dedicată pentru utilizarea în maşină; Nokia Music lansează MixRadio, o aplicaţie globală gratuită de streaming, care oferă  sute de canale de muzică relevante local. Cu ajutorul unei actualizări disponibile mai târziu în acest an, utilizatorii Nokia Lumia vor avea posibilitatea să creeze canale personalizate dintr-un catalog global de milioane de melodii. Nokia Music mai include şi Gigfinder, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a găsi evenimente live locale, pentru o experienţă muzicală completă, precum şi posibilitatea de a împărtăşi aceste momente pe reţelele sociale. Actualizarea care urmează să fie lansată mai târziu în acest an va permite utilizatorilor să cumpere bilete la concerte  prin Nokia Music.

Nokia Lumia 800 este disponibil în anumite ţări la precomandă de la www.nokia.com şi urmează să devină disponibil pe pieţele din Franţa, Germania, Italia, Olanda, Spania şi Regatul Unit în luna noiembrie, beneficiind de un suport de marketing fără precedent din partea a 31 de operatorilor şi distribuitorilor din aceste prime şase ţări. Urmează să devină disponibil în Hong Kong, India, Rusia, Singapore şi Taiwan până la sfârşitul anului, iar pe alte pieţe va ajunge la începutul anului 2012.

Preţul estimativ al Nokia Lumia 800 va fi de aproximativ 420 de euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Software Development Academy. Calea catre lumea IT

Software Development Academy, o companie ce le deschide oamenilor calea către lumea limbajelor de programare, își anunță rezultatele obținute pe...

Close