Zoom optic 7x Wide si ecran touchscreen pe noul Nikon Coolpix S6150
Combinând utilizarea cu ecran tactil cu tehnologia de top, aparatul foto stilat Coolpix S6150 oferă utilizare intuitivă şi rezultate superbe. Obiectivul NIKKOR cu unghi larg cu zoom de 7x şi senzorul de imagine de 16 megapixeli se combină pentru a asigura imagini extrem de detaliate care permit imprimare la dimensiune mare.

Fotografiile clare sunt asigurate de patru funcţii diferite anti-înceţoşare care minimizează automat efectele mişcării aparatului foto, a subiectului sau lumina scăzută.  Fotografierea şi redarea sunt controlate facil prin intermediul ecranului tactil cu rezoluţie ridicată, iar un buton dedicat pentru înregistrare video facilitează începerea filmării acţiunii în HD.

Principalele specificatii tehnice ale lui Nikon Coolpix S6150:
– Ecran tactil LCD de 7,5 cm (3 inci), aproximativ 460.000 puncte
– Senzor de imagine CCD de 16 megapixeli
– Obiectiv NIKKOR cu unghi larg cu zoom de 7x
– Înregistrare film HD (720p) cu sunet stereo

Funtiile cheie ale alui Nikon Coolpix S6150:

– Suplu şi stilat disponibil într-o gamă de culori şic şi suficient de subţire pentru a fi luat oriunde.

– Senzorul de imagine CCD de 16 megapixeli permite surprinderea unor imagini extrem de detaliate, decuparea creativă şi crearea unor copii deosebit de clare la dimensiuni de poster.

– Obiectiv NIKKOR cu unghi larg şi zoom de 7x vă oferă o precizie excepţională şi o rezoluţie clară (format echivalent 35 mm: 28-196 mm).

– Ecran tactil LCD de mari dimensiuni de 7,5 cm (3 inci) cu 460.000 puncte pentru funcţionare lină, intuitivă. Permite controlul tactil asupra majorităţii funcţiilor de fotografiere şi redare: atingeţi pur şi simplu subiectul pe ecran pentru a seta focalizarea şi expunerea corectă sau atingeţi cu degetele pentru a derula printre imagini.

– 4 tehnologii anti-înceţoşare contracarează automat imaginile înceţoşate în patru feluri diferite. VR (Reducerea vibraţiilor) prin deplasarea obiectivului reduce efectul mişcării aparatului foto. Sensibilitatea ridicată la lumină ISO (până la 3200)reduce riscul unor imagini înceţoşate în cazul subiecţilor aflaţi în mişcare rapidă sau în condiţii de iluminare scăzută. Funcţia de detecţie a mişcării compensează mişcarea aparatului foto şi a subiectului. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selectează automat fotografia cea mai clară dintr-o serie de 10 imagini consecutive.

– Înregistrare film HD (720p) cu sunet stereo: un buton dedicat pentru film facilitează începerea înregistrării acţiunii. Aparatul foto dispune de un conector încorporat HDMI pentru redare pe un televizor HD.

– Sistemul de procesare a imaginii EXPEED C2 oferă funcţii avansate de înregistrare filme, performanţă la sensibilitate ridicată şi calitate maximă a imaginii.

– Meniul retuşare vă permite editarea şi îmbunătăţirea imaginilor prin intermediul aparatului foto. Oferă o gamă de efecte de filtru, inclusiv Culoare selectivă, care converteşte imaginea în monocromie şi apoi adaugă o pată de culoare unei zone alese de dumneavoastră, şi Ecran cruce, care adaugă efect de stea obiectelor strălucitoare.

– Sistem portret inteligent: funcţii automate avansate pentru portrete perfecte.Cronometru zâmbet realizează fotografia atunci când subiectul ales zâmbeşte. Ochi deschişi vă semnalează când cineva are ochii închişi. Funcţia de estompare a pielii ajustează tonurile neuniforme de pe chipurile oamenilor pentru o piele cu aspect mai fin. Remediere ochi-roşii încorporată remediază culoarea eronată a ochilor cauzată de bliţ, atunci când realizaţi fotografia.

– Selectorul automat de scenă selectează modul scenă optim pentru situaţiile obişnuite de fotografiere.

– 19 moduri scenă optimizează automat setările pentru stiluri, efecte şi locaţii populare de fotografiere.

– Funcţia AF cu urmărire subiect va păstra focalizarea aparatului foto pe un subiect selectat, chiar dacă acesta se mişcă.

Puteti gasi aparatul Nikon Coolpix S6150 in magazinele online la pretul de 749 Lei cu TVA.

Fotografii facute cu Nikon Coolpix S6150:

  

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Cum poti vinde mai multe produse IT prin magazinul online? Cum cresti traficul la magazinul tau?

Te-ai gândit vreodată cam cât vinde un magazin online cu produse IT? Cu siguranță acest lucru depinde de eforturile de...

Close