Nikon Coolpix S6200: Super zoom ultracompact de 16 megapixeli
Aparatul foto Nikon Coolpix S6200 de buzunar, cu 16 megapixeli, facilitează realizarea unor imagini frumoase.

Ideal dacă nu ştiţi ce vă aşteaptă şi nu vreţi să rataţi niciun moment, dispune de un obiectiv NIKKOR cu super-zoom de 10x care surprinde orice, de la portrete instantanee până la cadre clare cu trupa – chiar din spatele mulţimii.

Principalele specificatii tehnice ale lui Nikon Coolpix S6200:
– Super-zoom ultra-compact
– Obiectiv NIKKOR cu zoom 10x cu unghi larg
– Senzor de imagine CCD de 16 megapixeli
– Înregistrare film HD (720p) cu sunet stereo

Functiile cheie ale lui Nikon Coolpix S6200:

– Super-zoom subţire şi stilat: dispune de un corp la dimensiuni de buzunar, într-o gamă de culori intense.

– Senzorul de imagine CCD de 16 megapixeli permite surprinderea unor imagini extrem de detaliate, decuparea creativă şi crearea unor copii deosebit de clare la dimensiuni de poster.

– Obiectiv NIKKOR cu zoom de 10x cu unghi larg vă oferă o precizie excepţională şi o rezoluţie înaltă (format echivalent 35 mm: 25-250 mm).

– Tehnologia anti-înceţoşare contracarează automat imaginile înceţoşate în patru feluri diferite. VR prin deplasarea obiectivului (Reducerea vibraţiilor) reduce efectul mişcării aparatului foto. Sensibilitatea ridicată la lumină ISO (până la 3200)reduce riscul unor imagini înceţoşate în cazul subiecţilor aflaţi în mişcare rapidă sau în condiţii de iluminare scăzută. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS)selectează automat fotografia cea mai clară dintr-o serie de 10 imagini consecutive. Modul Peisaj de noapte vă permite să realizaţi imagini clare în lumină scăzută.

– Monitor LCD de 6,7 cm (2,7 inci) de înaltă rezoluţie (230.000 puncte): oferă o reproducere vie a culorilor, contrast clar şi vizualizare clară. Dispune de tehnologia inovatoare afişaj Clear Color de la Nikon care minimizează reflexiile, chiar şi în lumina puternică a soarelui.

– Înregistrare film HD (720p) cu sunet stereo: atât funcţia de zoom optic a aparatului foto, cât şi funcţia de focalizare automată rămân disponibile în timpul înregistrării şi puteţi surprinde imagini în timpul filmării. Aparatul foto dispune de un conector încorporat HDMI compatibil HDMI-CEC pentru redare pe un televizor HD.

– Răspuns rapid: timp de pornire şi focalizare automată rapide pentru surprinderea momentelor chiar atunci când se întâmplă.

– Efecte speciale: realizaţi imagini sau filme utilizând un efect special sau utilizaţi filtrul încorporat pentru a îmbunătăţi imaginile după ce le-aţi realizat. Efectele cu care puteţi fotografia includ focalizare delicată şi sepia nostalgic şi puteţi evalua alegerea pe ecranul LCD înainte de a începe. Filtrele includ Ecran încrucişat, Ochi de peşte şi Miniatură.

– Sistemul de procesare a imaginii EXPEED C2 oferă funcţii avansate de înregistrare filme, performanţă la sensibilitate ridicată şi calitate maximă a imaginii.

– Sistem portret inteligent: funcţii automate avansate pentru portrete perfecte. Cronometru zâmbet realizează fotografia atunci când subiectul ales zâmbeşte. Ochi deschişi vă semnalează când cineva are ochii închişi. Funcţia de estompare a pielii ajustează tonurile neuniforme de pe feţele oamenilor pentru piele cu aspect mai fin. Remediere ochi-roşii încorporată remediază culoarea eronată a ochilor cauzată de bliţ, atunci când realizaţi fotografia.

– 18 moduri scenă optimizează automat setările pentru stiluri, efecte şi locaţii populare de fotografiere.

– Selectorul automat de scenă selectează modul scenă optim pentru situaţiile obişnuite de fotografiere.

Puteti gasi aparatul Nikon Coolpix S6200 in magazinele online la pretul de 799 Lei cu TVA.

Fotografii facute cu Nikon Coolpix S6200:

  

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close