Nikon Coolpix S8200, un super zoom 14x de dimeniuni compacte
Rapid, puternic şi precis, Nikon Coolpix S8200 este un aparat compact cu super-zoom care este suficient de versatil să surprindă fiecare moment fără a scăpa o clipă.

Senzorul CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din spate asigură rezultate superbe, chiar şi în lumină scăzută. Obiectivul NIKKOR cu zoom de 14x şi unghi larg este extraordinar pentru imagini la depărtare sau panoramice, precum şi pentru portrete instantanee.

Viteza rapidă de pornire, focalizarea automată rapidă şi modul de fotografiere continuă vă asigură că veţi surprinde întotdeauna cadrul pe care îl doriţi.

Principalele specificatii tehnice ale lui Nikon Coolpix S8200:
– Senzor de imagine CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din spate
– Obiectiv NIKKOR cu super-zoom 14x cu unghi larg
– Înregistrare film Full HD (1080p) cu sunet stereo
– Monitor LCD de 7,5 cm (3 inci) cu 921.000 puncte

Functiile cheie ale lui Nikon Coolpix S8200:

– Super-zoom 14x ultra portabil dispune de un corp compact la dimensiuni de buzunar.

– Senzor de imagine CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din spate: măreşte cantitatea de lumină pe care o primeşte fiecare pixel, îmbunătăţeşte sensibilitatea şi reduce zgomotul pentru performanţă extraordinară în orice lumină.

– Obiectiv NIKKOR cu zoom de 14x cu acoperire de la unghi larg la super-telefotografic: dispune de două elemente din sticlă ED (Dispersie foarte scăzută), un element asferic şi un element HRI (indice mare de refracţie) pentru performanţă superioară. Oferă precizie excepţională şi rezoluţie clară (format echivalent 35 mm: 25-350 mm).

– Tehnologia anti-înceţoşare contracarează automat imaginile înceţoşate în patru feluri diferite. VR (Reducerea vibraţiilor) prin deplasarea obiectivului reduce efectul mişcării aparatului foto. Sensibilitatea ridicată la lumină ISO (până la 3200) reduce riscul unor imagini înceţoşate în cazul subiecţilor aflaţi în mişcare rapidă sau în condiţii de iluminare scăzută. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selectează automat fotografia cea mai clară dintr-o serie de 10 imagini consecutive.

– Moduri de lumină dedicate: asigură rezultate superbe în orice lumină, chiar şi fără trepied: Modul cu iluminare din fundal cu HDR automat asigură detalii tonale impresionante, în orice situaţie. Modul Portret de noapte asigură scene de noapte şi portrete de interior frumos detaliate. Modul Peisaj de noapte vă permite să realizaţi imagini clare în lumină scăzută.

– Monitorul LCD mare de 7,5 cm (3 inci) cu 921.000 oferă reproducere vie a culorilor, contrast ridicat şi vizualizare clară. Dispune de tehnologia inovatoare afişaj Clear Color de la Nikon care minimizează reflexiile, chiar şi în lumina puternică a soarelui.

– Înregistrare film Full HD (1080p) cu sunet stereo: atât funcţia de zoom optic a aparatului foto, cât şi funcţia de focalizare automată rămân disponibile în timpul înregistrării şi puteţi surprinde imagini în timpul filmării. Dispune de o opţiune de înregistrare film încetinită sau accelerată utilizând viteze de la 15 la 120 fps (VGA). Aparatul foto dispune de un conector încorporat HDMI compatibil HDMI-CEC pentru redare pe un televizor HD.

– Fotografiere continuă la viteză ridicată: vă permite să surprindeţi acţiunea la o viteză rapidă de 6 fps.

– Răspuns rapid: timp de pornire şi focalizare automată rapide pentru surprinderea momentelor atunci când se întâmplă.

– Panoramă facilă 360°/180°: vă permite să panoramaţi vertical sau orizontal pentru a crea panorame dinamice.

– Efecte speciale: înregistraţi imagini statice sau filme cu ajutorul unui efect special sau utilizaţi un filtru încorporat pentru a îmbunătăţi imaginile după înregistrare. Efectele cu care puteţi fotografia includ focalizare delicată şi sepia nostalgic şi puteţi evalua alegerea pe ecranul LCD înainte de a începe. Filtrele includ Ecran încrucişat, Ochi de peşte şi Miniatură.

– Sistemul de procesare a imaginii EXPEED C2 oferă funcţii avansate de înregistrare filme, performanţă la sensibilitate ridicată şi calitate maximă a imaginii.

– Sistem portret inteligent: funcţii automate avansate pentru portrete perfecte. Cronometru zâmbet realizează o serie de cadre la 6 fps atunci când subiectul ales zâmbeşte. Ochi deschişi vă semnalează când cineva are ochii închişi.

– Funcţia de estompare a pielii ajustează tonurile neuniforme de pe feţele oamenilor pentru piele cu aspect mai fin. Remediere ochi-roşii încorporată remediază culoarea eronată a ochilor cauzată de bliţ, atunci când realizaţi fotografia.

– 18 moduri scenă optimizează automat setările pentru stiluri, efecte şi locaţii populare de fotografiere.

– Selectorul automat de scenă selectează modul scenă optim pentru situaţiile obişnuite de fotografiere.

Puteti gasi aparatul Nikon Coolpix S8200 in magazinele online la pretul de 1.299 Lei cu TVA.

Fotografii facute cu Nikon Coolpix S8200:

  

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close