Vino la Acer League of Legends Tournament !
Un nou eveniment marca ACL Romania în parteneriat cu Flanco si ACER, va invita la “Acer League of Legends Tournament”.

Acer League of Legends Tournament se va desfasura timp de doua zile, va incepe in data de 5 Decembrie si va fi finalizat pe 6 Decembrie, in cadrul magazinului Flanco din Baneasa Shopping City – Bucuresti. Se anunta o desfasurare de forta a celor mai bune 16 echipe de League of Legends din Romania. Spectacolul va fi transmis LIVE pe internet, pentru cei care nu pot participa, dar vor sa vada un show de zile mari, al gaming-ului romanesc.

ACL tournament

Este al III-lea eveniment organizat de ACL impreuna cu Flanco, sperand ca astfel sa punem bazele unei colaborari lungi si indelungate, in beneficiul gaming-ului romanesc. Acer si Flanco sunt unii din marii sustinatori ai Sportului Electronic din România si în parteneriat cu ACL doreste formarea unei comunitati de gameri profesionisti, care sa faca fata cu brio, la competitiile internationale.

16 echipe de top din România vor participa la evenimentul din 5 si 6 decembrie. Sistemul de joc va fi unul cu braket single-elimination. Optimile si Sferturile se vor juca Bo1, Semi-finalele si Finala Mica vor fi stabilite ulterior daca se vor desfasura Bo1 sau Bo3, Finala Mare va fi Bo3.

Premiile oferite de partenerii nostrii:

Locul 1: 9600 RP + Triumphant Ryze / player + 5 x telefoane Acer CloudMobile S500

Locul 2: 7200 RP / player

Locul 3: 4800 RP / player

Locul 4: 2400 RP / player1800 RP / player

Locul 5: 800 RP / player

Locul 6: 800 RP / player

Licul 7: 800 RP / player

Locul 8: 800 RP / player

Evenimentul va fi transmis si comentat LIVE pe site-urile: www.acleague.ro siwww.twitch.tv/aclgamestv.

Vino in magazinul Flanco din Baneasa Shopping City, pe 5 si 6 Decembrie 2015  începând cu ora 11:00, înscrie-te la tombola Acer si poti câstiga 3 telefoane Acer CloudMobile S500. Evenimentul va începe pe 5 Decembrie 2015 la ora 11:00 si se va încheia pe 6 Decembrie la ora 22:00.

Intrarea la eveniment este libera asa ca va asteptam cu drag la Flanco.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close