Magic Earth pentru Android si iOS este o aplicatie gratuita de navigatie si cartografie, bazata pe TomTom
Magic-Earth-Speed-Cameras-Lifestyle

Magic Earth pentru Android si iOS este prima aplicație de cartografie și navigație care combină OpenStreetMap cu traficul HD de ultimă oră furnizat de TomTom – cele mai precise informații de trafic din lume.

Magic-Earth-Lifestyle

Magic Earth oferă:

  1. OpenStreetMap. Cu mai bine de 2 milioane de contribuitori, OpenStreetMap este pe cale să depășească Google Maps.
  2. Navigație pas cu pas. Rute alternative, limite de viteză, presemnalizarea benzilor și indicatoare rutiere, toate însoțite de instrucțiuni de navigație foarte clare.
  3. Camere radar și alarme de viteză. Economisiți evitând amenzile pentru depășirea vitezei.
  4. Hărți ce pot fi descărcate. Descărcați hărți în mod gratuit și evitați costurile de internet mobil ale furnizorului de date.
  5. Meteo. Accesați prognoza meteo direct de pe hartă pentru mai bine de 100 000 locuri din lume.
  6. Wikipedia. Peste 500 000 articole Wikipedia accesibile direct de pe hartă – când și unde aveți nevoie mai mult.
  7. Trafic HD. Magic Earth ține cont de condițiile de trafic în mod inteligent. Vă conducem pe traseul cea mai rapid, cu informații la zi, și vă anunțăm rutele alternative existente. Pe parcursul navigației, vă ținem la curent cu timpul pe care îl puteți economisi. Traficul HD folosește informațiile de trafic premium de la TomTom și este disponibil ca achiziție în aplicație.

Magic-Earth-for-iOS-and-Android

Disponibilitate

Magic Earth este disponibil gratuit în Google Play si Apple App Store. Magic Earth oferă hărți și navigație gratuite la nivel mondial. Camerele radar sunt disponibile gratuit pentru 59 de țări. Traficul HD este oferit în 45 de țări ca achiziție în aplicație.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close