Acer a lansat mini PC-ul modular Revo Build si noile sisteme all-in-one Aspire U5
acer logo

Acer a anunțat două noi stații desktop cu Windows 10: seria all in one Aspire U5 de 23,8 inchi și desktopul modular Revo Build Series, ușor customizabil.

Frumos la interior și la exterior

Noua serie de PC-uri all-in-one Aspire U5 are o carcasă de doar 37mm și un suport metalic elegant. Toate porturile de bază (HDMI I/O, conectorul de alimentare DC, porturile Ethernet, USB 2.0 și 2 x USB 3.0, tunerul TV) sunt poziționate pe spatele sistemului, în timp ce porturile mai puțin necesare precum butonul OSD sunt ascunse sub o clapetă laterală. Spatele sistemului are o finisare inovatoare obținută printr-un nou proces de producție care îmbină imprimarea 3D cu gravura cu laser.

AspireU5

Seria Aspire U5-710 vine cu generația a șasea de procesoare Intel Core i7 și i5, grafică NVIDIA GeForce și până la 16 GB de memorie pentru a oferi cele mai bune experințe de computing și entertainment. În plus, Aspire U5-710 are încorporată Intel RealSense Camera cu tehnologie de detectare a adâncimii, permițând scanarea de obiecte 3D, controlul PC-ului prin gesturi, sau sesiuni de chat cât mai reale. Totodată, utilizatorii se pot conecta mai sigur la PC-urile lor cu Windows 10 prin sistemul de autentificare Windows Hello.

Linia de sisteme all-in-one inovativă a Acer cu procesoare Intel de generația a șasea va oferi o performanță deosebită consumatorilor. Procesoarele Intel Core de generația a șasea sunt cele mai bune procesoare ale Intel de până acum, iar împreună cu Intel RealSense Camera oferă noi experiențe de gaming, home entertainment și colaborare. Acesta e cel mai bun moment pentru a cumpăra un PC Acer”, a declarat  Kirk Skaugen, vicepreședinte senior și general manager al Intel Client Computing Group.

Imagine și sunet clare

Aspire U5-710 are un display IPS multi-touch în 10 puncte Full-HD (1920 x 1080) care furnizează o imagine clară cu unghiuri largi de vizualizare și tehnologie Flicker-less. Tehnologiile Dolby Audio și Acer TrueHarmony creează un sunet puternic, în timp ce Acer Purified Voice împreună cu cele două microfoane digitale le permită utilizatorilor să se facă auziți.

Construiește-ți singur computerul

Noua serie de mini PC-uri Revo Build (M1-601) are o construcție modulară care le dă consumatorilor libertatea de a-și construi singuri sistemul fără a avea nevoie să deschisă carcasa. Modulele având diferite capabilități pot fi ușor integrate în unitatea de bază, ceea ce face adăugarea de noi funcționalități la fel de ușoară ca un joc cu piese de construit. Modulele se conectează prin pini și se aliniază prin magneți astfel încât diversele fire să nu încurce eliminarea sau adăugarea de module. Acestea pot funcționa de asemenea independent sau împreună cu alte PC-uri. Desktop-ul Revo Build M1-601 are o carcasă de 125 x 125 mm care ocupă foarte puțin spațiu și poate fi plasat oriunde.

Revo Build

Modulele precum hard drive-ul portabil de 500GB/1TB vor fi disponibile la lansare, în timp ce bateria externă wireless, modul audio cu difuzor și microfoane, dar și alte funcții vor fi lansate treptat. Unitatea de bază vine fie cu procesor Intel Pentium, fie Intel Celeron, grafică Intel HD integrată și 8GB de memorie RAM DDR4 ce poate fi ușor upgradată.

 Preț și disponibilitate

Acer Aspire U5-710 va fi disponibil în România din noiembrie a.c. la prețuri începând de la 4999RON, în timp ce Acer Revo Build M1-601 va putea fi cumpărat tot din noiembrie la prețuri pornind de la 1099 RON.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close