Update-ul la Windows 8.1 este disponibil. Cum se instaleaza
Astazi Microsoft a lansat update-ul pentru Windows 8, numit Windows 8.1. Acest update are 3,63 GB si aduce o serie de noutati foarte utile (modul de cautare imbunatatit, background-uri animate, Windows Store imbunatatit, integrare mai buna cu Skydrive, Internet explorer 11, etc.), dar si rezolvari ale cerintelor utilizatorilor, gen: buton de Start!

Pentru a face update-ul, trebuie sa intri in aplicatia Windows Store din Windows 8 si vei gasi acolo link-ul pentru update, ca in imaginea de mai jos:

Upgrade Windows 8.1

Dupa ce apasati, veti vedea un rezumat al actualizarii la Windows 8.1:

Upgrade Windows 8.1 - 2

Apasati pe Download, apoi asteptati descarcarea update-ului la Windows 8.1:

Upgrade Windows 8.1 - 3

Dupa ce se termina de descarcat cei 3.63 GB, sunteti rugat sa reporniti calculatorul pentru a se instala acest update:

Upgrade Windows 8.1 - 4

 

Spor la facut update!

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Lampile de lucru cu LED: personalizeaza spatiul de acasa

Ai nevoie de personalizarea spațiului de la interior și ai rămas fără idei? Nu-ți face griji, pentru că soluțiile cele...

Close