Sistemele audio wireless cu docking de la Samsung sosesc in Romania
Samsung Electronics lansează în România sistemele audio wireless de docking, ce dispun de tehnologia amplificatorului cu tub vidat, oferind un sunet natural și armonios.

Noua gama de sisteme audio reprezintă soluția ideală pentru cei care vor să asculte muzica preferată – stocată fie pe smartphone-uri, fie pe media playere – și să se bucure de un sunet realist, de înaltă calitate, fără a avea nevoie de cabluri sau adaptoare adiționale”, a declarat Mirela Vulpe, Product Manager AV în cadrul Samsung Electronics România.

Prin intermediul amplificatorului cu tub vidat, noile sisteme de andocare audio de la Samsung redau natural sunetele, într-un mod mai cald în comparație cu sistemele audio convenționale, bazate pe tranzistori. Îmbinarea dintre un tub vidat și un amplificator digital reduce distorsiunile sunetului, în timp ce difuzoarele cu 2.1 canale, din fibră de sticlă împletită, alături de subwooferul integrat, produc un sunet cristalin, de 100 Watt, cu un bass îmbunătățit.

DA-E750 are un design premium, îmbinând elementele clasice de design cu detalii care fac diferenţa. Modelul este disponibil cu un finisaj de lemn lăcuit în culorile mahon sau negru-pian, pus în evidență de lumina caldă a tubului vidat, atunci când aparatul este în funcțiune. DA-E750 este disponibil în România începând cu luna august, la un preț recomandat de 2.499 lei.

Vârful de gamă, modelul DA-E750, este primul sistem de andocare dual din lume compatibil atât cu dispozitivele Samsung GALAXY, cât și cu cele Apple iOS – prin conectivitate wireless, ori prin andocare. Oferind o soluție complet wireless, DA-E750 suportă redarea audio prin intermediul AllShare – pentru dispozitivele Samsung GALAXY, AirPlay – pentru dispozitivele Apple, ori Bluetooth 3.0 – pentru alte dispozitive. DA-E750 dispune și de o intrare analog și de un port USB, pentru redarea fișierelor audio în format MP3, WMA și WAV direct dintr-un memory stick, player muzical sau hard disk portabil.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Cum poti vinde mai multe produse IT prin magazinul online? Cum cresti traficul la magazinul tau?

Te-ai gândit vreodată cam cât vinde un magazin online cu produse IT? Cu siguranță acest lucru depinde de eforturile de...

Close