Gata cu tastaturile murdare, Logitech a lansat tastatura pe care o poti spala sub jet de apa
Logitech a lansat Logitech Washable Keyboard K310. De la o ușoară prăfuire până la o spălare în chiuveta bucătăriei, tastatura se curăță și se usucă ușor. Este concepută pentru a oferi o experiență de tastare confortabilă, cu ajutorul unui layout familiar și a unui profil subțire și atrăgător.

Logitech Washable Keyboard K310 poate fi spălată cu mâna oricând dorești și poate fi scufundată (cu excepția cablului USB) la o adâncime de până la 28 cm. Micile găuri pentru scurgere de pe spatele tastaturii permit uscarea rapidă în timp ce tastele de bază, printate cu laser și vopsite prin tehnologia UV, asigură ca literele să nu se disipeze în timpul spălării. În plus, tastele pot rezista până la cinci milioane de tastări.

Am experimentat cu toții acele momente de panică atunci când o cană de cafea sau de suc s-a revărsat peste tastatură,” a precizat Sophie Le Guen, director al diviziei de mouși și tastaturi în cadrul Logitech. “Indiferent de cât de grijuliu ești, accidente de acest fel se vor tot întâmpla, așa că Logitech a conceput Washable Keyboard K310 care funcționează ca nouă, după fiecare mic incident.

Durabil și confortabil, design-ul contemporan al tastaturii completează atât calculatorul cât și biroul. Tastatura dispune de taste F și un number pad și este compatibilă cu Windows XP, Windows Vista și Windows 7. Cu cele 12 taste de interes poți accesa cele mai populare aplicații printr-o singură apăsare: Internet-ul, mail-ul, jocurile, volumul și multe altele. Tastatura nu necesită o instalare adițională, trebuie doar conectată iar aceasta va funcționa.

Preț și disponibilitate

Logitech Washable Keyboard K310 va fi disponibilă în Europa începând cu luna octombrie 2012 la un preț recomandat de 29,99 Euro.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close