Boxe 2.1 optimizate pentru spatiul ocupat pe birou si pentru consumul de curent. nJoy Zebra 216
 

Avem in test setul de boxe 2.1 nJoy Zebra 216 cu care ne bucuram atat privirea, cat si urechile. La prima vedere ai tendinta sa zici ca sunt jucarii la propriu pentru ca au un design foarte haios.

Detalii tehnice
Putere maxima: 10W
Numar canale: 3
Alimentare: USB 5V
Conectivitate: Jack standard -3.5mm
Raspuns in frecventa: 150 Hz – 18KHz
Impedanta: 4 Ohm
Butoane: Buton On/Off, Rorita pentru volum
Lungimi cabluri: Alimentare USB 100cm, cablu intre difuzoare 90cm, cablu audio 100cm

Aspect si constructie
Volumul pe care il ocupa pe birou acest set de boxe este unul foarte redus, pentru ca forma lor este una destul de compacta. Cei doi sateliti sunt confectionati din material plastic dar finisajele sunt multumitoare. Nu se ridica la nivelul finisajelor de la un sistem Logitech de exemplu, dar sunt cu mult peste majoriteata produselor similare situate in aceasi gama de pret. Subwoofer-ul in schimb este confectionat din lemn si astfel frecventele joase sunt redate cu o fidelitate foarte buna pentru pretul pe care producatorul il cere.

Designul asa cum am spus este foarte haios. Dungile de pe cei doi sateliti si de pe partea frontala a subwoofer-ului sunt demne de numele setului de boxe: Zebra

Diametrul difuzoarelor de pe sateliti este de 5.5cm si au menirea emiterii sunetelor inalte si medii, iar subwoofer-ul are un difuzor cu diametrul de aproximativ 8cm. Acesta se ocupa de sunetele de frecventa joasa si o parte din cele medii. Nu avem o impartire exacta a frecventelor de care se ocupa satelitii pe de o parte si subwooferul pe cealalta, dar impreuna reusesc sa bucure urechile cu un sunet cald si plin pana la aproximativ 80% din volum. Peste acesti 80% sunt putin amplificate frecventele medii si inalte iar cele joase par sa ramana putin in urma, dar nu atat de mult incat sa supere urechile ascultatorilor.

Alimentarea prin USB are un mare avantaj si un la fel de mare dezavantaj. Avantajul este ca nu ai nevoie de o priza de 220V ca sa le poti folosi, deci poti sa pleci cu laptopul si cu setul de boxe dupa tine si poti asculta muzica sau poti face prezentari si sa folosesti in acelasi timp si boxele 2.1 fara a avea nevoie de vreo priza. Dezavantajul este ca prin USB nu poti alimenta un set de boxe de putere mare sau foarte mare, deci nu veti vedea seturi de boxe 2.1 de 100W, de seturi 5.1 nici nu se pune in discutie 🙂

Pro:
– Set de boxe 2.1 compacte
– Alimentare prin USB, pot fi luate de la birou odata cu laptopul si nu au nevoie de priza de 220V
– Subwoofer de lemn
– Design interesant
– Sunet clar si de buna calitate

Contra:
– Constructia butonului on/off si rotita de volum ar fi putut fi construite mai bine/estetic

Concluzie
Pentru pretul recomandat de vanzare de 79 de Lei, consider ca sistemul de boxe nJoy 2.1 Zebra 216 este o alegere foarte buna pentru cei care doresc sa nu isi ocupe biroul cu boxe voluminoase, dar care sa aiba parte de un sunet clar si placut urechilor. La fel, recomand setul de boxe si celor care doresc mobilitate alaturi de un laptop.

Pentru mai multe detalii despre produsele nJoy click pe link nJoy.

Setul de boxe nJoy 2.1 Zebra 216 testate vor fi oferite cadou in viitorul concurs DeviceR.ro ce va fi lansat peste cateva zile.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Lampile de lucru cu LED: personalizeaza spatiul de acasa

Ai nevoie de personalizarea spațiului de la interior și ai rămas fără idei? Nu-ți face griji, pentru că soluțiile cele...

Close