Nikon COOLPIX S800c, primul aparat foto cu sistem de operare Android la bord
Nikon COOLPIX S800c este aparatul foto cu Android care iubeşte viaţa socială la fel ca şi dumneavoastră.

Înregistraţi filme Full HD movies şi realizaţi fotografii extraordinare cu zoom-ul optic de 10x. Fotografiile de la petrecerile târzii nu sunt o problemă, graţie senzorului CMOS de 16 megapixeli, iluminat din fundal. Atingeţi ecranului pentru a împărtăşi fotografiile online şi adunaţi comentarii de la prieteni.

Personalizaţi aparatul foto cu cele mai recente aplicaţii din Google Play, recepţionaţi actualizări de la paginile web preferate şi jucaţi jocuri. Totul se vede clar pe monitorul cu ecran tactil OLED de înaltă rezoluţie.

Principalele functii cheie ale aparatului Nikon Coolpix S800c:

Puterea sistemului de operare Android: descărcaţi orice aplicaţii din Google Play pe aparatul foto. Bucuraţi-vă de avantajele oferite de aplicaţiile de fotografiere, de socializare, de jocuri şi multe altele.

Împărtăşiţi lumea în care trăiţi: conectaţi-vă uşor la Internet prin intermediul unei reţele Wi-Fi. Încărcaţi fotografii şi filme pe reţele sociale şi site-uri de stocare a imaginilor sau transferaţi imagini direct către un telefon inteligent sau o tabletă.

Senzor CMOS de 16 MP iluminat din fundal: senzorul de imagine extrem de sensibil lucrează împreună cu procesorul EXPEED pentru a asigura imagini şi filme clare în orice lumină. Bucuraţi-vă de împărtăşirea imaginilor în orice platformă.

Imagini extraordinare: obiectivul NIKKOR cu unghi larg cu zoom optic 10x (25 – 250 mm) cu sticlă ED asigură claritate şi culoare superioare, indiferent dacă fotografiaţi prim-plan sau de la depărtare.

Control tactil: la fel de sensibil ca la cele mai bune telefoane inteligente, ecranul tactil de rezoluţie ridicată, de 8,7 cm (3,5 inci), cu tehnologie OLED (aprox. 819.000 puncte) cu unghi larg de vizualizare face fotografierea o bucurie.

Faceţi mai multe cu Android: cu sute de mii de aplicaţii Google Play la îndemână, puteţi citi o invitaţie la petrecere de la un prieten, descărca instrucţiuni, încărca cele mai bune filtre noi pentru petreceri sau juca un joc pe drum: toate acestea pe aparatul dumneavoastră foto. Posibilităţile sunt nemărginite.

MyPicturetown.com: vizualizaţi galeria foto oriunde v-aţi afla. O aplicaţie încorporată vă permite să vă conectaţi direct la serviciul online de stocare a imaginilor Nikon.

GPS încorporat: înregistrează cu exactitate locul (latitudine şi longitudine) în care a fost realizată o fotografie sub forma unor geo-etichete în cadrul datelor de imagine (EXIF). Compatibil cu orice aplicaţie Google¹ care necesită GPS.

Înregistrare film Full HD (1080p) cu sunet stereo: înregistraţi cu uşurinţă viaţa în mişcare. Puteţi utiliza zoom-ul optic 10x cu funcţia de focalizare automată când înregistraţi şi puteţi realiza filme cu redare încetinită sau accelerată la viteze de până la 240 fps (VGA).

Funcţie mecanică de reducere a vibraţiilor: surprindeţi imagini şi filme clare graţie sistemului automat de reducere a vibraţiilor de la Nikon, care contracarează în timp real efectele mişcării aparatului foto.

Anti-înceţoşare: Sensibilitatea ridicată la lumină ISO (până la 3200) reduce riscul unor imagini înceţoşate în lumină scăzută. Funcţia de detecţie a mişcăriicompensează mişcarea aparatului foto şi a subiectului. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selectează automat cea mai clară fotografie dintr-o succesiune de 10.

HDR cu iluminare din fundal: asigură imagini incredibil de detaliate ale scenelor cu contrast ridicat.

Panoramă simplă 360°/180°: mişcaţi aparatul foto vertical sau orizontal pentru a crea panorame dinamice.

Mod continuu (8,1 fps): vă permite să surprindeţi cadre clare cu acţiune cu până la opt cadre pe secundă.

Memorie internă de 1,7 GB: 2 GB spaţiu de stocare pentru imaginile, filmele şi aplicaţiile descărcate. Pentru când aveţi nevoie de mai mult spaţiu, aparatul foto este compatibil cu carduri de memorie SD/SDHC (până la 32 GB).

Sistem EXPEED C2 de procesare a imaginii: oferă funcţii avansate de înregistrare filme, performanţă cu sensibilitate ridicată şi calitate maximă a imaginii.

Încărcare USB şi CA: aparatul foto se poate încărca de la computer utilizând cablul USB inclus sau prin intermediul unei prize normale de curent.

Nikon COOLPIX S800c va fi disponibil in Romania incepand cu luna septembrie 2012, pretul nu este inca mentionat, dar noi estimam ca va fi undeva in jurul valorii de 1.200 – 1.500 lei.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • Rosca Liviu - Comentariul nr. 5

  25/08/2012 la 21:05

  Aşteptăm un cyanogen mod 9 sau de ce nu 10 bazat pe jb =))
  Interesantă combinaţie, interesantă tare. Era frumos să aibe şi slot sim, nu pentru vorbit, pentru internet.
  Şi încă ceva, numai camere foto nu mai root-am până acum =)))))

  • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 6

   25/08/2012 la 22:15

   :D:D:D
   Lasa, e buna si fara slot pentru sim…
   O sa apara intr-un an cel putin 5-10 modele similare cu android, prevad. Si cred ca daca vor fi la un pret acceptabil vor avea succes!

 • spanac - Comentariul nr. 3

  23/08/2012 la 14:37

  e, la aparatul asta foto sa-i bage si telefon si sa vezi atunci minunatie…

 • Andrei - Comentariul nr. 1

  22/08/2012 la 11:23

  Tot ce sper e ca nu e aceeasi aplicatie de camera Android la care zoom-ul e o optiune ce trebuie selectata (deloc dinamic). Asta cel putin la 2.2 si 2.3. Mai incolo n-am experimentat.

  • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 2

   22/08/2012 la 11:29

   Zoom-ul la telefoane este oricum ceva ce nu trebuie folosit. Nu au zoom optic, ci e un zoom digital care nu face decat sa strice calitatea imaginii. Incearca si pe un aparat foto normal sa folosesti doar zoom-ul digital si ai sa vezi acelasi rezultat. 😉

Trackback-uri

[…] devicer.ro /* Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close