Samsung Star 3 si Star 3 DUOS au fost lansate
Samsung a anunțat lansarea noilor telefoane S5220, supranumite Star 3 și Star 3 DUOS, ca urmare a succesului înregistrat de Star și Star 2. Începând cu sfârșitul lunii ianuarie, aceste telefoane vor fi disponibile în Rusia, urmând să fie apoi distribuite treptat în țările din fostul bloc sovietic, Europa, America Latină, southfayettenursing casino Africa, Orientul Mijlociu și Asia de SE. Star 3 Duos va fi disponibil și în Asia de Sud-Vest.

Samsung Star 3 și Star 3 DUOS, cu îmbunătățiri ale platformei de rețele sociale și ale capacităților de comunicare, cu redare implecabilă a conținutului multimedia și un design stilat și atrăgător, reprezintă alegerea ideală pentru utilizatorii care vor să fie mereu conectați pentru a se juca, înregistra și distribui conținutul multimedia în timp real.

Suntem încântați de lansarea Star 3 și Star 3 DUOS, versiuni îmbunătățite ale seriei de mare success, Samsung Star. Cu noile telefoane touch screen Star 3, Samsung continuă să le ofere utilizatorilor cele mai bune experiențe și oportunități în rețelele sociale”, a declarat JK Shin, preedintele Diviziei IT și Mobile Communications din cadrul Samsung Electronics.

Star 3 și Star 3 DUOS sunt telefoane cu touch screen ergonomice, prevăzute cu o ramă metalică minimalistă, cu margini rotunjite și grosime de doar 11,5 mm. Interfața telefonului prezintă doar tastele esențiale, lăsând cea mai mare suprafață disponibilă comenzilor prin atingere.

Aceste noi telefoane oferă un plus în relațiile sociale, datorită platformei îmbunătățite pentru rețelele sociale. Serviciile de comunicare ChatON permit conectarea fără ID sau parolă pentru a trimite mesaje multimedia, a vorbi în grup și a administra contactele. Serviciul Push IM de la ChatON permite comunicarea prin MSN, Yahoo!, Google Talk, Facebook și Twitter, iar push emails le permite utilizatorilor să fie conectați în permanență.

Totodată, Star 3 și Star 3 DUOS propun o experiență multimedia bogată și opțiuni variate de divertisment, ce pot fi accesate de oriunde. Un player de muzică încorporat le permite utilizatorilor să acceseze și să asculte muzica preferată de pe un singur dispozitiv. Ecranul QVGA de 3” permite o vizualizare amplă a canalelor media și a paginilor web, în timp ce camera de 3,2 MP oferă utilizatorilor posibilitatea de a captura în câțiva pași simpli momentele speciale din viața lor. În plus, funcționalitatea WiFi 802.11 asigură viteze mari de navigare și descărcare a conținutului de pe Internet.

Telefonul Star 3 DUOS este prevăzut, pe lângă toate funcționalitățile lui Start 3, și cu un sistem Dual SIM unic care permite utilizarea a două numere de telefon într-un singur dispozitiv, maximizând astfel flexibilitatea conversațiilor. Utilizatorii care își dorescă să își echilibreze vieța profesională cu cea socială pot să folosească această funcție de transfer între liniile telefonice și abonamente printr-o simplă atingere a ecranului.

Telefonul va ajunge și în România la sfârșitul lunii februarie a acestui an la un preț de aproximativ 450 RON, fără conectare.

Specificații Samsung S5220 – Star 3 & Star 3 DUOS:

Rețea

 EDGE 850/900/1800/1900

Display

 3.0” QVGA TFT LCD

Cameră

3.2 Megapixeli Fixed Focus

Video

Codec : MPEG4, H.263
Redare : QVGA@25fps (MPEG4)
Înregistrare : QCIF@15fps

Audio

Codec : MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA
Music Player cu SoundAlive
3.5mm Ear Jack, Stereo FM Radio cu RDS

Funcții cu valoare adăugată

 Samsung TouchWiz Lite / WAP 2.0 (NetFront 4.2)
 Samsung Kies
Serviciul de comunicație mobilă Samsung ChatON
Social Networking Îmbogățit
– IM: ChatON, MSN, Yahoo, Google Talk, Facebook Chat
– SNS: Facebook, Twitter
– EAS Push Email, WDS easy email setup
Opera mini browser
Dual-SIM (* Disponibil doar pentru Star 3 DUOS)

Connectivitate

 Bluetooth® v 3.0
Wi-Fi 802.11 b/g/n

Memorie

 20MB memorie de utilizator
microSD (up to 16GB)

Dimensiuni

 58 x 102 x 11.5 mm, 95 g

Baterie

 Baterie standard, Li-ion 1,000 mAh

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close