Kit-ul Sony NEX-7 cu obiectiv 18-55mm f3.5-5.6 disponibil din Februarie
Sony a anuntat ca incepand cu sfarsitul lunii Februarie va fi disponibil spre comercializare kit-ul Sony NEX-7 cu obiectiv 18-55 mm f3.5-5.6, kit asteptat inca de la lansarea din luna decembrie.

NEX-7 se adreseaza utilizatorilor care doresc performante DSLR de la o camera de mici dimensiuni (291g) careia ii este atasat un senzor APS-C pentru performante mai bune in locuri slab iluminate.

Pretul kit-ului este de aproximativ 1100 lire sterline conform Amazon.co.uk, un pret destul de avantajos tinand cont de faptul ca body-ul singur costa aproximativ 800 de lire sterline.

Daca detii deja un aparat cu obiectiv NEX-E trebuie sa stii ca le vei putea utiliza si cu NEX-7.

Daca doresti insa cel mai bun obiectiv pentru aparatul tau, poti alege obiectivul Carl Zeiss E-mount 24mm F1.8 care are insa un pret prohibitiv: aproximativ 800 lire sterline.

Mai multe detalii si poze poti gasi aici.

Despre autor

Pasionat de tehnologie, social media, carti si muzica rock. Lucrez in media de aproximativ 7 ani si imi place sa spun despre mine ca I am the ONE (omul potrivit la locul potrivit).

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close