Kaspersky Lab se alatura programului Samsung Enterprise Alliance
Kaspersky Lab anunţă că a devenit Golden Member în cadrul Samsung Enterprise Alliance Program. Acest nou parteneriat global reprezintă o oportunitate de cooperare mai strânsă între cele două companii şi de includere a soluţiilor Kaspersky Lab pe o gamă extinsă de terminale Samsung.

Acest parteneriat global cu Samsung Electronics reprezintă trecerea la un nou nivel al cooperării noastre“, a declarat Garry Kondakov, Chief Sales and Marketing Officer în cadrul Kaspersky Lab. „Statutul de Golden Member în cadrul Samsung Entreprise Alliance Program ne va fi util în dezvoltarea soluţiilor de securitate mobile bazându-ne pe vasta experienţă a Samsung şi ne va ajuta să extindem canalele de distribuţie a suitelor noastre, prin intermediul reţelei globale a Samsung Electronics, îmbunătăţindu-ne astfel poziţia pe piaţă la nivel global“, a încheiat Kondakov.

Samsung Entreprise Alliance Program este un program de parteneriat complex, proiectat pentru a oferi beneficii personalizate în ceea ce priveşte vânzările, marketing-ul şi dezvoltarea soluţiilor. Parteneriatul are scopul de a permite celor mai importanţi producători de software independenţi locali şi globali, precum şi partenerilor de integrare a sistemelor, să implementeze noi modele de profit cu ajutorul business-ului Samsung Electronics cu soluţii mobile.

În calitate de Golden Partner, Kaspersky Lab va furniza Samsung suitele Kaspersky Mobile Security şi Kaspersky Tablet Security, pentru a asigura protecţia terminalelor mobile Samsung ce operează sistemul Android. Aceste soluţii asigură cel mai înalt nivel de securitate pe baza protecţiei avansate împotriva încălcării intimităţii, a pierderii sau furtului dispozitivului, a apelurilor sau mesajelor deranjante, precum şi împotriva malware-ului.

De asemenea, statutul de Golden Partner al Kaspersky Lab prevede şi furnizarea de software de protecţie a consumatorilor pentru PC-urile, notebook-urilor şi netbook-urilor Samsung, care folosesc sistemul de operare Microsoft Windows. Pentru produsele utilizate în companii, Kaspersky lab va oferi suita Kaspersky Endpoint Security, diverse modele de business şi o abordare flexibilă, astfel încât să furnizeze cel mai înalt nivel de securitate pentru fiecare client corporate.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Cablurile LAPP, o solutie de incredere si pentru companiile din industria alimentara

Solutiile de cablare LAPP sunt alegerea ideala pentru orice industrie, iar inginerii LAPP lucreaza constant la implementarea celor mai pragmatice...

Close