Calculatoarele Biblionet sunt protejate de Bitdefender
Bitdefender Antivirus Free Edition va proteja 10.000 de calculatoare ale bibliotecilor publice cuprinse în programul Biblionet. Printr-un acord de parteneriat semnat la finalul anului trecut, Bitdefender a donat aceste licenţe care in mod normal sunt gratuite doar pentru utilizatorii casnici, ele neputând fi utilizate de instituții. Antivirus Free Edition va proteja astfel zeci de mii de utilizatori de ameninţările caracteristice mediului online. Donaţia permite utilizarea softului pe termen nelimitat şi acces la update-uri, ceea ce demonstrează dorinţa Bitdefender se a sprijini sistemul de biblioteci publice din România.

În cadrul programului Biblionet, specialiştii Bitdefender vor organiza cursuri şi  seminarii pentru conştientizarea publicului larg asupra necesităţii securităţii datelor. În cadrul cursurilor cei interesaţi pot afla mai multe despre ameninţările informatice şi cum se pot proteja împotriva acestora.

Suntem încântaţi de încheierea acordului cu Biblionet şi credem că este un rezultat al susţinerii reciproce în vederea atingerii performanţei şi excelenţei în educaţie. Majoritatea abonaţilor nu reuşesc să beneficieze din plin de rezultatele consilierii specializate în securitatea datelor. De aceea strategia de colaborare cuprinde mai multe direcţii precum organizarea unor competiţii, concursuri ce implică activ abonaţii bibliotecilor, cursuri şi seminarii privind securitatea datelor pentru cei interesaţi” a declarat Răzvan Vâlceanu, General Manager, Bitdefender România.

Bitdefender Free Edition oferă un nivel de protecție foarte bun, este foarte intuitiv şi nu îngreunează utilizarea. Apreciem faptul că echipa tehnică a creat o aplicaţie dedicată care a făcut posibilă activarea unui număr important de licențe încă din faza de asamblare a computerelor, astfel contribuind la optimizarea întregului proces. Bibliotecarii sunt mulţumiţi de produs, iar noi suntem mândri că am putut facilita această colaborare pe termen lung”, a precizat Paul-Andre Baran, directorul programului Biblionet.

Despre Bitdefender

Bitdefender este producătorul uneia dintre cele mai performante soluții de securitate a datelor atestate pe plan internațional de către instituții independente de specialitate. Încă din anul 2001, Bitdefender este unul dintre liderii industriei de securitate, dezvoltând tehnologii inovatoare, multiplu premiate la nivel internațional. În fiecare zi, tehnologiile Bitdefender protejează datele a aproximativ 400 milioane de utilizatori individuali și companii.

Recent, compania a primit o serie de recomandări valoroase din partea unor publicații prestigioase din SUA și Europa, printre care ConsumerSearch, Which?, Stiftung Warentest și Taenk. Totodată, tehnologiile antivirus Bitdefender au obținut rezultate superioare în cadrul testărilor specializate organizate de instituții independente de profil, precum AV Test și AV-Comparatives. Mai multe informații despre gama de programe antivirusBitdefender sunt disponibile pe site-ul companiei. În plus, Bitdefender le pune la dispoziția utilizatorilor platforma Malware City, o resursă completă de informare și formare în domeniul securității informatice.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close