Samsung Game Pad pentru Galaxy S4 este genial [video]
Va prezentam acum cateva zile lista completa de accesorii originale lansate de Samsung special pentru noul Galaxy S4. Din aceasta lista eu spusesem ca-mi place accesoriul numit Game Pad:

Samsung Galaxy S4 accesory - Game Pad

Iata mai jos o demonstratie cu acest accesoriu care transforma smartphone-ul Galaxy S4 intr-o consola veritabila. Mi se pare genial. Asa putem renunta usor la achizitia unei console reale (gen PlayStation/Xbox) si chiar si la variantele lor mobile. Inca un aspect foarte important este pretul jocurilor pentru console si pentru smartphone-uri. Diferentele sunt mari si sunt in avantajul smartphone-urilor. Deci Samsung: good job!

Apasati pe Play:

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Ce inseamna un aspirator bun

Aspiratorul este un aparat electrocasnic indispensabil in orice locuinta. Intr-o perioada in care totul se misca foarte repede, oamenii dinamici...

Close