Sony Xperia Z, un nou smartphone star la Orange
Logo Orange Mobile

Începând de astăzi, clienții Orange pot face precomandă în magazinul online pentru un nou telefon din gama smartphone star, Sony Xperia Z, acesta urmând să intre în ofertă din 25 martie. Mai mult, clienţii care își exprimă intenția să cumpere acest smartphone din magazinul online vor primi cate un cadou special.

Sony Xperia Z in Water

Smartphone-ul Sony Xperia Z este compatibil cu tehnologia HD Voice, disponibilă exclusiv la Orange și poate fi achiziționat la prețul de 259 de euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 39. Cu un design subțire, de numai 7,9 mm, Sony Xperia Z are la bază sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1 și un procesor Qualcomm® Snapdragon S4 Pro quad-core 1,5GHz și 2GB RAM. Telefonul dispune de un ecran de 5 inchi full HD și este dotat cu o cameră foto de 13 MP cu tehnologia Exmor RS, primul senzor cu video HDR pentru smartphone-uri, care permite utilizatorilor să facă fotografii statice sau în mișcare reușite chiar și atunci când lumina vine din spatele subiectului fotografiat. Inteligent, elegant și durabil, Sony Xperia Z este creat pentru a fi rezistent la apă, rezistent la praf și suficient de puternic pentru a face față oricăror provocări.

Sony Xperia Z black

Clienţii Orange care aleg un Sony Xperia Z pot apela la un Orange Expert pentru transferarea conținutului din vechiul telefon în noul smartphone, pentru instalarea aplicaţiilor sau actualizarea software-ului. De asemenea, clienții Orange pot contacta un Orange Expert ori de câte ori au nevoie de asistență în privința utilizării smartphone-ului, fie online, fie în Orange shop sau la telefon, la numarul 408. Orange recomandă clienților să aleagă și o asigurare pentru telefon în primele 30 de zile de la achiziţie pentru a-și proteja investiția de situațiile neprevăzute.

Despre autor

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • Alex - Comentariul nr. 1

    18/03/2013 la 16:49

    Telefonul Xperia Z a fost cel mai discutat dispozitiv la CES din ianuarie 2013. Ce sa mai ascund, cu exceptia HTC One, pentru mine este cel mai interesant model anuntat la CES, precum si la MWC. Interesant daca va deveni un hit in randul utilizatorilor.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close