Samsung Galaxy S III va primi Android 4.1 Jelly Bean foarte curand. Iata cum arata [video]
Zvonuri din ce in ce mai multe sunt lansate pe internet cu privire la primul telefon Samsung care va primi update-ul oficial la Android 4.1 Jelly Bean. Din pacate inca nu avem un anunt oficial din partea celor de la Samsung, dar nu are cum sa mai dureze mult pentru ca deja a aparut pe net peimul clip video cu un Galaxy S III care ruleaza se pare versiunea finala a acestui update.

Se pare ca Samsung si-a terminat treaba si ca se asteapta doar aprobarea celor de la Google pentru a lansa update-ul i9300XADLG4.

Iata cum arata Samsung Galaxy S III cu Android 4.1.1 Jelly Bean:

Voi ce ziceti, vom avea disponibil update-ul la finalul acestei luni sau va mai dura?

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] devicer.ro /* Ti se pare interesant ce ai gasit pe aceasta pagina? Spune-le si […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close