ELKOTech Romania anunta majorarea capitalului social si schimbarea structurii actionariatului
ELKOTech Romania, distribuitor de top în domeniul IT din România, anunţă o mărire de capital de 6,5 milioane de lei şi preluarea tuturor acţiunilor de către ELKO Grupa AS. Astfel, ELKO Grupa AS devine unic asociat al ELKOTech Romania.

Mărirea de capital este una dintre cele mai mari investiţii făcute de Grupul ELKO pe plan local şi arată interesul crescut faţă de piaţa din România.

În cei 13 ani de când a fost înfiinţată, ELKOTech Romania a devenit o companie de distribuţie importantă pe piaţa IT locală. Investiţia făcută de Grupul ELKO este o dovadă a aprecierii muncii noastre în România, dar şi un interes faţă de piaţa pe care activăm. Le mulţumim partenerilor cu care lucrăm şi cu care colaborăm foarte bine încă de la început şi dorim ca acest lucru să se menţină la fel pe viitor”, a declarat Gabriela Gheorghe, director general al ELKOTech Romania.

Piaţa din România este una dintre cele mai dinamice din regiune. În ciuda unui mediu economic dificil, echipa locală a avut un parcurs de succes şi o performanţă consistentă. Acestea sunt motivele principale pentru care vedem un potenţial bun în piaţa din România şi în oameni şi continuăm să investim în dezvoltarea viitoare a companiei ELKOTech Romania”, a declarat Egons Mednis, Preşedinte al ELKO Group.

Grupul ELKO (ELKO Grupa AS) este unul dintre cei mai importanţi distribuitori din industria IT, activând în 8 ţări din Europa Centrală şi de Est, Statele Baltice şi Asia. Compania are birouri în Estonia, Letonia, Lituania, România, Rusia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina. Grupul ELKO reprezintă peste 80 de producători de renume mondial şi vinde produsele către peste 5600 de retaileri, producători şi integratori locali. Corporaţia aparţine mai multor entităţi juridice şi fondurilor de investiţii Amber Trust şi East Capital Asset Management.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close