Orange Thank You, noul program de loializare adresat abonaţilor persoane fizice
Orange România adaugă noi beneficii programului de loializare pentru abonaţi, prin care aceştia sunt răsplătiţi pentru timpul petrecut în reţea, sub sloganul “Orange Thank You răsplăteşte relaţiile de durată”.

Dacă până acum clienţii erau impărţiţi in trei categorii Silver, Gold si Platinum comunicate de valoarea facturilor pe 6 luni, începând cu 26 martie 2012, avantajele de care pot beneficia sunt grupate în patru categorii: Hello (0-2 ani), Smile (2 – 4 ani), Enjoy (4 – 8 ani) şi Trust (peste 8 ani). Fiecare din aceste 4 categorii vor avea cate 3 nivele in functie de valoarea abonamentului plătit: Low, Mid(dle), High. Astfel, clienţii primesc o combinaţie unică de avantaje în funcţie de vechime, de tipul şi de valoarea abonamentului. Ar mai fi de precizat ca această nouă segmentare se aplică doar abonaţilor persoane fizice.

Orange doreşte să răsplătească încrederea pe care clienţii o arată prin utilizarea serviciilor sale. De aceea, Orange este singurul operator care răsplăteşte fidelitatea clienţilor săi prin acordarea beneficiilor chiar şi după 4 sau 8 ani în reţea şi care oferă minute naţionale cadou în funcţie de tipul abonamentului Delfin, Flamingo sau Panteră. Numărul de minute naţionale gratuite creşte de fiecare dată când abonaţii împlinesc 2, 4 sau 8 ani în reţea. În plus, aceştia îşi pot alege 1, 2 sau 3 Numere Magice din reţeaua Orange cu care pot vorbi gratuit şi nelimitat, începând cu cel de-al doilea an în reţea.

În acelaşi timp, programul Orange Thank You oferă posibilitatea clienţilor existenţi să beneficieze de cele mai bune preţuri atunci când aleg să îşi schimbe telefonul. Începând cu prima factură clienţii primesc puncte Thank You pe care le pot folosi ulterior la cumpărarea unui telefon. Ca noutate, unele pachete de beneficii includ posibilitatea de a folosi în avans punctele Thank You corespunzătoare facturilor viitoare. Adică, abonamentele mai mici de 8 euro vor primi  10 puncte Thank You (1 euro) in avans dacă au 8 ani vechime în reţea, abonamentele intre 8-11 euro vor primi  30 puncte Thank You (3 euro) in avans daca au 4 ani vechime în reţea, iar abonamentele egale sau mai mari de 12 euro pot primi  50 puncte Thank You (5 euro) in avans daca au 2 ani vechime în reţea. De menţionat ca ultima categorie au prioritate de acces la 411, Serviciul Clienţi destinat abonaţilor persoane fizice, după 2ani de vechime.

Orange Thank You a fost primul program de fidelizare lansat pe piaţa de telecom din România. Deoarece relaţia pe care o avem cu clienţii noştri este foarte importantă, ne-am dorit să le oferim  mai multe avantaje pentru a răsplati timpul petrecut în reţea. Hello, Smile, Enjoy şi Trust reprezintă exact durata relaţiei noastre. Clienţii beneficiază acum de mai multe minute naţionale, convorbiri gratuite în reţea şi preţuri avantajoase la telefoane. Vom continua să investim în această direcţie pentru a ne confirma angajamentul faţă de clienţii noştri, acela de a le oferi servicii de calitate la un raport bun calitate-preţ, simplitate şi eficienţă.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer, Orange România.

Detalii despre avantajele pe care le oferă fiecare categorie pot fi găsite pe www.orange.ro sau în orice magazin Orange.

Despre autor

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • Robert - Comentariul nr. 3

    29/03/2012 la 10:00

    Mda… sunt client portocaliu din 2001. Din 2003 cu abonament, cu o intrerupere de aprox 1 an, perioada in care am fost pe prepay, iar acum sunt incadrat in Smile. Se pare ca daca esti sau ai fost pe prepay nu te considera clientul lor… de parca ai da banii de incarcare la rosii sau la verzi… Nice…

  • Cristi - Comentariul nr. 1

    27/03/2012 la 00:57

    Timpul se calculeaza incepand cu 26 martie? Ce a trecut nu se pune?

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close