Castigatorii concursului devicer.ro organizat impreuna cu Vexio.ro si Lenovo Romania
In primul rand dorim sa multumim tuturor celor 27 de participanti, am avut articole interesante de citit si suntem incantati de implicarea unora dintre voi pentru aceasta mini campanie.

Asa cum bine stiti din regulamentul concursului, notele pentru fiecare articol in parte au fost formate din impactul in reteaua de socializare Facebook, cat si din aprecierea juriului format dintr-un reprezentant devicer.ro si un reprezentant vexio.ro.

Cei trei castigatori sunt urmatorii: blogatu.ro primeste primul loc si laptopul Lenovo, alte-povesti.com primeste locul doi si rucsacul Lenovo ThinkPad, iar gsmro.ro s-a incadrat pe locul trei si primeste geanta si mouse-ul Lenovo.

Iata si tabelul cu notele obtinute de fiecare blog participant:

Blog Nota like-uri Nota devicer.ro Nota Vexio.ro Nota finala
gsmro.ro 10 9 19
cipbtro.blogspot.com 1 1
blogaby.com 4 4
zidanne.info 0
gg64nou.blogspot.com 2 7 8 17
tudorandreivacariu.wordpress.com 0
e-bogdan.com 6 4 10
justcosmin.blogspot.com 3 3 6
artistul.blogspot.com 0
puffpoc.blogspot.com 10 10
mihai.discuta-liber.com 1 1
iphonews.ro 0
blogatu.ro 7 9 10 26
alte-povesti.com 6 8 7 21
mitza003.com 1 1
laurentiupintoi.wordpress.com 0
freakyvampire.com 0
mucroz.info 0
andreea-sedna.eu 8 4 6 18
florintomescu.eu 4 4
spanac.eu 3 3
alin-picu.blogspot.com 0
oltelean.com 0
lucianmustata.eu 5 5
dragota.com 5 2 7
roxy-guzzy.info 9 2 5 16
inlovewithmanicureandmake-up.blogspot.com 0

Dorim sa-i felicitam pe cei trei castigatori, si cu aceasta ocazie, sa va invitam pe toti la urmatorul concurs ce va fi demarat cel mai probabil maine, pentru care aveti in acest moment un teaser pentru cadoul pe care il avem de oferit.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

[…] castigat, cu acest articol, un laptop Lenovo, marele premiu al concursului DeviceR.ro organizat impreuna cu Vexio.ro si Lenovo Romania. Cu aceasta ocazie, felicit ceilalti doi castigatori ai concursului si multumesc juriului pentru […]

[…] urma aproape doua saptamani am primit laptopul castigat la concursul DeviceR.ro organizat impreuna cu Vexio.ro si Lenovo Romania. Le multumesc tuturor comentatorilor care au apreciat articolul cu care m-am inscris in concurs, […]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close