Nokia a lansat Lumia 625. Un Windows Phone 8 prietenos si accesibil
Nokia a anunţat lansarea Nokia Lumia 625, un smartphone 4G cu preţ accesibil, pentru a ajuta utilizatorii să se bucure de mai mult conţinut, pe un ecran mai mare. Lumia 625 oferă divertisment de mare viteză, prin ecranul LCD super-sensibil de 4,7 inchi şi accesul la Internet 4G.

nokia lumia 625

Nokia Lumia 625 are la bază design-ul Nokia Lumia, premiat în industrie, include cinci capace interschimbabile în culori vii. Acestea se adaugă personalizării oferite de Windows Phone 8.

Nokia Lumia 625 oferă, de asemenea, multe inovaţii ce se regăsesc pe vârful de gamă Nokia Lumia 1020, anunţat recent. Acestea includ o serie de aplicaţii foto integrate, precum Nokia Smart Camera, care oferă caracteristici utile precum eliminarea obiectelor nedorite din imagini şi Nokia Cinemagraph, care transformă fotografiile în amintiri vii, adăugând mişcare la imaginile fixe.

nokia lumia 625 group

Având cel mai mare ecran încorporat pe un smartphone Nokia, Lumia 625 este un exemplu perfect al modului în care Nokia livrează inovaţie şi experienţe smartphone de top, în toate segmentele de preţ”, a declarat said Jo Harlow, Executive Vice President, Nokia Smart Devices.

Bazat pe cea mai nouă versiune Windows Phone 8, ce include actualizarea Nokia Lumia Amber, Lumia 625 oferă o experienţă smartphone mai bogată, esteuşor de utilizat și are un preţ competitiv. Live Tiles se actualizează direct pe ecranul principal iar, prin People Hub, utilizatorilor le este uşor să rămână conectaţi la prieteni şi familie. Windows Phone 8 include, de asemenea, Xbox Live, Microsoft Office şi 7GB de stocare online pe SkyDrive.

Alături de accesul la peste 165.000 de aplicaţii, inclusiv Vimeo, Temple Run şi WhatsApp, Nokia Lumia 625 oferă divertisment mobil la viteze mai mari, precum şi navigare în siguranţă cu Internet Explorer 10 – terminalul fiind ideal pentru vizualizarea de clipuri video, jocuri şi alte tipuri de conţinut.

Pentru o experienţă audio de top, Nokia a intrat într-un parteneriat cu Coloud pentru a crea căştile BOOM, care îmbină calitatea audio superioară cu o valoare excelentă, oferind microfon şi butoane integrate pentru apeluri vocale şi redare audio.

nokia lumia 625 with yellow boom headphones

Cu un ecran imens şi conectivitate super-rapidă, Nokia Lumia 625 oferă experienţe de vârf în domeniul hărţilor şi localizării prin serviciul HERE, precum hărţi gratuite, navigaţie pas-cu-pas şi informaţii despre transportul în comun.

nokia lumia 625 color layers

Nokia Lumia 625 va fi disponibil în culorile portocaliu, galben, verde aprins, alb şi negru şi utilizatorii îl vor putea personaliza cu uşurinţă folosind capacele interschimbabile. Terminalul va avea un preţ estimativ de 220 de euro, înainte de taxe şi subvenţii şi este planificat să ajungă pe pieţele din China, Europa, Asia-Pacific, India, Orientul Mijlociu, southfayettenursing casino Africa şi America Latină în trimestrul al treilea din 2013.

nokia lumia 625 cases

Specificatii tehnice Nokia Lumia 625
Sistem de operare Windows Phone 8
Ecran 4,7 inchi, WVGA @ 201ppi, lizibilitate în lumina soarelui, mod luminozitate ridicată, culori strălucitoare, tehnologie Super Sensitive Touch
Baterie 2000 mAh
Procesor 1,2 GHz, Dual Core
Camera Principală: 5MP cu autofocus, bliţ LED ,1080p@30fps, cameră frontală VGA
Memorie 512MB RAM
8GB cu suport pentru card SD de până la 64GB
zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close