ELKOTech Romania anunta ca AXIS ramane numarul unu in lume pe piata camerelor de supraveghere video
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, unic distribuitor al AXIS Communications pe piata locala, anunta ca producatorul suedez de echipamente de supraveghere video ramane compania numarul unu in lume pe piata in ce priveste camerele video, atat la categoria „network cameras”, cat si la categoria „security cameras”, potrivit unui raport al companiei de analiza IHS. Mai mult, pentru prima data AXIS este cotata ca lider de piata pentru categoria „Video Encoders”, conform raportului IHS CCTV si echipamente de supraveghere video – Global – 2013”.

axis logo

AXIS si-a anuntat si rezultatele financiare pe primul semestru al anului. Raportul financiar publicat arata ca  in al doilea trimestru vanzarile nete ale AXIS au crescut cu 7 procente, la 1,114 miliarde de coroane suedeze (129,96 milioane de euro). Per total, in semestrul al doilea vanzarile nete au crescut cu 9% la 2,096 miliarde de coroane suedeze (244,52 milioane de euro).

Ray Mauritsson

Ne-am consolidat si mai mult pozitia, ca urmare a strategiei noastre pe termen lung de a lansa produse inovatoare pentru supraveghere video in retea si a faptului ca oferim solutii de securitate de inalta calitate pe piata globala, in colaborare cu partenerii nostri fideli”, spune Ray Mauritsson, presedinte al AXIS Communications.

Raportul IHS estimeaza crestere continua de piata, cu toate acestea, usor mai scazuta decat anterior, pentru urmatorii cinci ani. IHS indica, de asemenea, ca piata de astazi este mult mai fragmentata, cu multi furnizori care ofera produse video de retea si solutii de securitate.

Potrivit IHS, camerele de retea (network cameras) vor reprezenta peste 50% din toate vanzarile de la nivel mondial de camere de supraveghere pana in 2014.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Viitorul este al cerceilor inteligenti

Cerceii au inceput deja sa depaseasca granita unor simple accesorii. S-au inventat cerceii care apeleaza numere din agenda la o...

Close