In premiera de Black Friday: GLAMI.ro inaugureaza cautarea folosind imagini
GLAMI.ro, cel mai mare motor de căutare online de fashion din Europa, face un nou pas spre viitor: căutarea folosind imagini în site și în aplicație, cu ajutorul inteligenței artificiale.

Vizitatorii GLAMI.ro pot opta pentru funcțiile de căutare și navigare folosind imagini, astfel având posibilitatea să caute în toate categoriile de produse prezente în catalog. Fiecare produs de îmbrăcăminte, accesoriu sau piesă de încălțăminte prezent într-o imagine sau un screenshot al unei ținute preferate urcate pe site va fi împărțit în categorii specifice recomandate de GLAMI.

Tehnologia de căutare folosind imagini îmbină comoditatea cumpărăturilor online cu experiența shopping-ului în magazine tradiționale și credem că, astfel, le oferim vizitatorilor noștri posibilitatea de a face cumpărături în același fel în care își imaginează – folosind imagini, nu cuvinte”, spune Robert Johnson, Country Manager al GLAMI.ro.

Cumpărături mai ușoare, experiență a utilizatorului sporită pe GLAMI.ro

Tehnologia de căutare folosind imagini inaugurată de GLAMI.ro folosește machine learning și replică modul în care cumpărătorii se gândesc la produse, oferind recomandări relevante și o mai bună experiență a utilizatorului. Un alt atu este faptul că tehnologia ajută, de asemenea, vânzătorii, în special magazinele online internaționale, prin îndepărtarea barierei lingvistice asociată cu acele căutări bazate pe text.

Trafic și vânzări mai mari de Black Friday

Soluția pe care o propunem, căutarea și navigarea folosind imagini, ajută la eliminarea problemelor legate de limbă și îmbunătățește rata de conversie. Ne bucură faptul că putem folosi această soluție pe GLAMI.ro, deoarece transformă întreaga experiență de shopping online”, spune Ioana Oprea, Marketing Manager al GLAMI.ro.

GLAMI.ro anticipează o creștere de peste 60% a traficului în perioada Black Friday, față de anul trecut, și o creștere exponențială a vânzărilor în magazinele partenere. După analiza datelor din 2017 și 2018, echipa GLAMI.ro a observat o creștere cu 100% a traficului și cu 88% a veniturilor în perioada de Black Friday.

Află mai multe despre GLAMI România

Lansat acum 2 ani, GLAMI.ro oferă cumpărătorilor de fashion o destinație completă pentru achizițiile online și este un motor de căutare online de modă cu sute de mii de produse listate. Este prima platformă de acest fel lansată în România, ce combină conținutul de fashion cu acțiuni menite să livreze cei mai potriviți clienți fiecărui magazin înregistrat.
GLAMI operează cu o combinație de potrivire automată, astfel încât produsele sunt împărțite pe categorii, iar cumpărătorul găsește întotdeauna ceea ce caută.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close