FLEXIMARK te face castigator!
Când o companie alege un partener pentru furnizarea de cabluri și accesorii, trebuie să țină cont atât de expertiză, cât și de inovație, calitatea fără compromisuri și portofoliul de produse oferit. LAPP deține o experiență de peste 60 de ani în domeniul cablurilor electrice, asigurând o funcționalitate fără griji a oricărei afaceri.

La început de 2019, achizițiile de cabluri electrice și accesorii pentru cabluri din portofoliul LAPP România le aduc clienților beneficii suplimentare, parte dintr-o campanie promoțională inedită – Campania în care tu NU trebuie să faci nimic!

Beneficiile pe care le obții în Campania în care tu NU trebuie să faci nimic

Clienții LAPP România, persoane juridice, sunt invitați să comande produse din cadrul brandurilor LAPP. Fiecare brand valorează 8 puncte, iar participanții la acest concurs trebuie să achiziționeze un minumum de 4 branduri. Cadoul se primește atunci când clientul adună minimum 32 puncte.

În fiecare lună este promovat un brand LAPP. Clienții care plasează comenzi în luna respectivă și adaugă la comandă produse din gama brandului promovat primesc 8 puncte. Clienții primesc mesaje personalizate după fiecare achiziție, cu stadiul punctelor din campanie.

Perioada campaniei este Martie 2018 – Februarie 2019, iar cadoul constă în produse pentru Home Spa.

Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul companiei LAPP România.

Despre sistemele de marcare FLEXIMARK®

Începând cu data de 15 ianuarie 2019, promovăm sistemele de marcare FLEXIMARK®.

De la inscriptionari simple, manuale, pana la imprimare electronica sau etichetare personalizata, sistemele de marcare si etichetare FLEXIMARK®. Garanteaza durabilitatea.

Etichetele FLEXIMARK® TA reprezintă etichete autoadezive utilizate pentru marcarea dulapurilor de comandă și altor componente. Acestea sunt imprimate cu ajutorul unei imprimante de transfer termic.

FLEXIMARK® TA sunt etichete din spumă de poliester, imprimabile prin transfer termic, varianta economică la etichetele din plastic gravate, destinate marcării echipamentelor electrice (de exemplu dulapuri electrice, butoane, chei de selecţie, aparate de măsură).

Produsele sub această marcă au diferite proprietăți, folosindu-se la marcarea componentelor electronice, panourilor, butoanelor și semnelor informative. Sunt rezistente UV, au o durabilitate la murdărie și zgârieturi, precum și la uleiuri și substanțe chimice.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe , Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Dell Latitude 7420 sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy S22 Ultra.

[fbcomments]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Trebuie sa schimbi anvelopele? Achizitioneaza anvelope allseason de pe Velopa.ro

Anvelopele allseason sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa plece la drum fara probleme, indiferent de anotimp. Acestea sunt...

Close