ELKOTech, unic importator al seriei Acer TravelMate in Romania anunta disponibilitatea noilor notebook-uri din Seria P6
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, anunta disponibilitatea noilor laptopuri Acer TravelMate Seria P6. Notebook-urile Acer TravelMate sunt distribuite exclusiv in Romania de catre ELKOTech.

Concepute pentru a face fata celor mai solicitante medii de business, notebook-urile din Seria P6 dispun de o performanta ridicata, o grafica de ultima generatie, o autonomie crescuta si sunt disponibile in trei formate: 13,3”, 14” si 15,6”. Noile modele dispun de un sistem de securitate multi-level cu solutii de recuperare a datelor in caz de furt sau pierdere.

Noile modele folosesc procesoare din cea de-a treia generatie a gamei Intel Core, procesoare de integreaza tehnologiile Intel vPro si AMT 8.0. Acestea permit gestionarea usoara a componentelor software si hardware, protejandu-le de amenintari indiferent de sistemul de operare.

Avand in vedere ca din ce in ce mai multe business-uri depind de o grafica avansata, noile dispozitive sunt dotate cu Intel HD Graphics 4000, care permite vizionarea videoclipurilor HD, editarea prezentarilor in timp real, suport Windows extend desktop. De asemenea, Seria P6 incorporeaza tehnologia WiDi, cu ajutorul careia utilizatorii pot viziona usor clipurile si prezentarile de pe laptop pe un ecran HD, prin intermendiul conexiunii Wi-Fi.

Datele stocate pe TravelMate sunt protejate cu ajutorul tehnologiei Acer ProShield, o suita de instrumente de securitate. Acer ProShield apara sistemul de interventiile nedorite de la nivelul BIOS-ului pana la cel al aplicatiilor. In plus, dispozitivele Acer TravelMate Seria P6 sunt dotate si cu tehnologia Intel Anti-Theft, disponibila si in Romania, care ajuta utilizatorii sa isi protejeze datele in cazul in care sistemul este pierdut sau furat. Intel Anti-Theft este o solutie de securitate hardware prin care utilizatorii, in baza unui abonament anual, isi pot proteja datele prin blocarea computerului de la distanta.

Notebook-urile TravelMate Seria P6 sunt disponibile prin reteaua partenerilor ELKOTech Romania.

Specificatii tehnice Acer TravelMate P6 (pot varia in functie de model) :
Procesor Cea de-a treia generatie a gamei Intel Core vPro
Grafica Intel® HD Graphics 4000 cu WiDi
Capacitate de stocare HDD: Pana la 750GB sau mai mare | SSD: Pana la 256GB | Un card reader: SD Card, MultiMediaCard (MMC), Memory Stick (MS), Memory Stick PRO (MS PRO), xD-Picture Card (xD)
RAM Pana la 8GB
Display/ Rezolutie 13,3”, 14” si15,6” HD, 1366 x 768, LED-backlit TFT LCD
Audio Boxe stereo
Wireless si conectivitate Conectivitate wireless: Intel Centrino Advanced-N 6235, 802.11a/b/g/n Wi-Fi CERTIFIED cu Acer Nplify, cu tehnologia MIMO | Acer InviLink 802.11a/b/g/n Wi-Fi CERTIFIED | Tehnologia Wi-Fi Acer SignalUp | Bluetooth 4.0+HS

Conectivitate prin cablu: Gigabit Ethernet, ASF2.0, IEEE P802.3az Energy Efficient Ethernet (EEE)

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close