CyanogenMod 9.0 cu Android 4.0.4 este final si stabil pentru mai multe modele de smartphone-uri
In urma cu doua zile a aparut versiunea finala a CyanogenMod 9.0 cu Android 4.0.4 pentru o serie de smartphone-uri mai noi, dar si mai vechi care nu vor primi un update oficial de la producatori.

Am folosit pentru o perioada versiunea RC2 pe un Samsung Galaxy S GT-I9000 si va pot spune ca era foarte stabila chiar daca nu era cea finala, deci cu atat mai mult va recomand versiunea finala. In imaginea de mai jos aveti versiunea finala si stabila a CyanogenMod 9.0 cu Android 4.0.4 pentru Samsung Galaxy S GT-I9000:

Puteti face download la versiunea finala a CyanogenMod 9.0 pentru pentru mai multe smartphone-uri: Samsung Galaxy S GT-I9000Samsung Galaxy S II GT-I9100Samsung Galaxy S III GT-I9300, Samsung Galaxy Nexus, HTC Sensation, Samsung Nexus S, LG Optimus Sol, si lista continua cu peste 30-40 de modele.

Lista completa va invit sa o verificati aici: http://download.cyanogenmod.com/?device=&type=stable

 

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close