Mio Technology a lansat noua gama de GPS-uri Spirit 2012 in Romania
Mio Technology, liderul pieţei de dispozitive GPS din România, lansează pe piaţa locală noua gamă de dispozitive GPS, Mio Spirit 2012, echipate cu serviciul de actualizare a hărţilor, Lifetime Map Update (LMU). Toate dispozitivele GPS din noua serie dispun, de asemenea, de modul de navigatie pentru camioane.

Noua generaţie a GPS-urilor Spirit include şase noi modele: Mio Spirit 490LM, Mio Spirit 495LM, Mio Spirit 497LM (ecran cu diagonala de 11 cm / 4,3 inci), alături de Mio Spirit 690LM, Mio Spirit 695LM, Mio Spirit 697LM (ecran cu diagonala de 13 cm / 5 inci).

Noua generaţie de dispozitive de navigaţie Mio Spirit 2012 sporeşte uşurinţa de utilizare. Actualizările gratuite ale hărţilor pe toată durata de funcţionare a dispozitivelor, serviciu disponibil pentru toate modelele din noua serie, reduc semnificativ costul total de exploatare al noilor Mio Spirit”, spune Laura Samson, Country Director Mio România, Cehia, Slovacia şi Ungaria.

Lifetime Map Update

Serviciul Lifetime Map Update oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi actualiza gratuit hărţile pe toată durata de funcţionare a GPS-ului. În comparaţie cu gama anterioară, lansată în 2011, care nu furnizează serviciul Lifetime Map Update pentru toate modelele, costul noilor GPS-uri nu înregistrează creşteri. Sistemele GPS din noua gamă sunt disponibile cu hărţile din 44 de ţări europene. Un avantaj important este, de asemenea, opţiunea care permite închirierea altor hărţi pentru o durată de trei, şapte sau 30 de zile.

Smart Routes

Smart Routes foloseşte o bază de date cu informaţii preluate de la milioane de şoferi pentru a optimiza ruta calculată, astfel încât utilizatorii să călătorească mai rapid şi mai eficient în orice moment al zilei. În acelaşi timp, modulul perfecţionat LearnMe Pro monitorizează şi reţine stilul dumneavoastră de condus, oferindu-vă rute personalizate în funcţie de preferinţe. Datorită opţiunii Choice of Routes, puteţi previzualiza patru rute diferite pe ecran: cele mai rapide, mai scurte, mai uşoare sau economice, având opţiunea de a selecta ruta care se potriveşte cel mai bine fiecărei situaţii.

Noi opţiuni, noi posibilităţi

Noile GPS-uri Mio Spirit 2012 oferă acces la varianta trial a opţiunii pentru camioane timp de 30 de zile. Prin introducerea parametrilor maşinii precum greutatea, lungimea, lăţimea, înălţimea, sau greutatea, şoferii profesionişti au acces la cele mai sigure rute pentru destinaţia lor şi pot evita podurile în formă de U, tunelurile şi drumurile cu acces restricţionat.

Toate GPS-urile Mio Spirit 2012 oferă asistenţă pentru rularea pe banda corectă, parcare, vizualizare 3D, Text-to-Speech, ghidare pentru tuneluri şi informaţii despre rutele selectate.

Echipate cu Bluetooth, modelele Mio Spirit 497LM şi Mio Spirit 697LM permit apelarea hands-free, accesarea informaţiilor despre vreme şi căutarea locală pe Google, extinzând astfel accesul la o colecţie îmbogăţită de Puncte de Interes (POI), limitate doar de accesul la Internet.

Noua gamă de dispozitive de navigaţie prin GPS Mio Spirit 2012 este disponibilă pe piaţa din România la preţuri care încep de la 669 lei. Pentru mai multe informaţii despre specificaţiile tuturor modelelor accesaţi site-ul www.mio.com .

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Cum poti vinde mai multe produse IT prin magazinul online? Cum cresti traficul la magazinul tau?

Te-ai gândit vreodată cam cât vinde un magazin online cu produse IT? Cu siguranță acest lucru depinde de eforturile de...

Close