Bitdefender, pentru a saptea oara in topul industriei de securitate la testele AV-TEST
Bitdefender, liderul pieţei locale de soluţii antivirus, s-a clasat din nou, pentru a șaptea oară în ultimul an și jumătate, pe primul loc după sesiunea de evaluare derulată de organizația independentă AV-TEST în lunile mai și iunie.

Produsul românesc Internet Security 2012 a obtinut 17 puncte din 18 posibile și și-a menținut poziția de lider al industriei, în fața altor 24 de soluții antivirus.

Bitdefender a obținut un maximum de 6 puncte la testarea capacității de curățare și reparare a sistemului în urma unei infecții. La categoriile Protecție și Ușurință în utilizare produsul a obținut 5,5 puncte.

’’Rezultatele ultimelor sesiuni de evaluare derulate de AV-TEST vin după mai bine de un an de premii și distincții de recunoaștere a performanțelor produselor Bitdefender din gama 2012. Acestea ne-au furnizat o bază solidă și energie sporită de a dezvolta noua noastră linie proaspăt lansată, Bitdefender 2013. Aștept cu interes următoarele testări’’, a declarat Viorel Canja, șeful laboratoarelor antimalware și antispam din Bitdefender.

’’Bitdefender a avut rezultate extraordinar de bune la testările ce au avut loc pe parcursul anului trecut cu linia de produse 2012. Echipa noastră este nerăbdătoare să evalueze generația 2013, într-o nouă rundă de teste riguroase. Vom fi cu ochii pe Bitdefender în rundele viitoare’’, a declarat Andreas Marx, CEO, AV-TEST.

Institutul AV-TEST cu sediul în Magdeburg, Germania, este o companie de analiză de software antivirus, o autoritate în industria globală de securitate informatică. Pentru mai multe detalii cu privire la rezultatele AV-TEST, precum și un istoric al testelor, accesați http://www.av-test.org/en/tests/.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close