ELKOTech Romania, este unicul distribuitor al produselor Packard Bell in Romania
Elko elkotech logo

ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, anunta distributia exclusiva in Romania a produselor Packard Bell.

Packard Bell este unul dintre brandurile Acer Inc., al doilea mare producator de PC-uri din lume. Packard Bell se diferentiaza prin inovatiile care fac mai usoara utilizarea PC-ului acasa, adaptand tehnologiile specifice office la nevoile consumatorului clasic, fiind unul dintre  brandurile care au avut contributii importante la revolutionarea industriei radio, TV si a PC-urilor in ultimii 80 de ani.

packard-bell-logo

Un alt punct forte al Packard Bell este design-ul inedit si culorile vii, adresandu-se astfel cu precadere segmentului tinerilor. In plus, este recunoscut si pentru raportul calitate-pret foarte bun. Prezent pe piata din Romania incepand din 2005, Packard Bell promite in continuare performante la fel de inalte. In UK, Germania si Olanda, Packard Bell este in top 5 brand-uri dupa cota de piata.

In urma semnarii parteneriatului, ELKOTech va distribui toate produsele Packard Bell. Primele produse disponibile in oferta partenerilor ELKOTech, din luna mai, sunt notebook-urile, urmand ca in viitorul apropiat sa fie distribuite si monitoarele.

Packard Bell isi propune sa aduca un plus de valoare pe piata de Personal Computing din Romania, oferind clientilor o gama noua de laptopuri si monitoare, tehnologie de ultima generatie si nu in ultimul rand, calitate superioara la un pret accesibil”, au declarat reprezentantii Packard Bell.

Gabriela Gheorghe

Packard Bell este un nume important din industria de PC-uri la nivel mondial. Semnarea acordului de distributie este o recunoastere a eforturilor ELKOTech pe piata locala. Inceperea colaborarii cu Packard Bell este un pas important in strategia noastra de extindere a portofoliului cu produse de incredere”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.

Succesul de care se bucura Packard Bell pe piata de PC-uri se datoreaza in mare parte eforturilor companiei de a transforma PC-ul intr-un instrument prietenos. Packard Bell da viata produselor pe care le produce printr-un aspect unic si inconfundabil, capabil sa reflecte personalitatea utilizatorului. Packard Bell si-a dobandit astfel, in decursul ultimilor 80 de ani, prestigiul unei marci de incredere si reputatia unui important producator in lume.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close