Extended lanseaza versiunea Demo a platformei de eCommerce cu peste 200 de functionalitati integrate
Versiunea Demo a platformei de eCommerce Extended este acum disponibilă online și poate fi testată atât de către persoanele care doresc să își pornească o afacere online, cât și de către posesorii de magazine online care vor să încerce experiența comerțului electronic oferită de către Extended, utilizând cele peste 200 de funcționalități integrate. Alegerea unei soluții eCommerce potrivite pentru un business reprezintă cea mai importantă decizie pentru dezvoltarea unui magazin online, motiv pentru care Extended oferă toate instrumentele necesare administrării avansate a unui business în eCommerce, indiferent de domeniul de activitate sau experiență.

extended

Ce presupune versiunea DEMO?

Extended Demo Store simulează complet structura unui magazin online dezvoltat pe platforma Extended, oferind acces în cadrul magazinului atât în calitate de client, cât și în calitate de manager. Odată accesat, panoul de administare prezintă în mod intuitiv toate tool-urile necesare managementului eficient al unui magazin online. Panoul de administrare este optimizat și pentru varianta mobilă, oferind posibilitatea monitorizării echipei, a comenzilor și a rapoartelor de vânzări direct de pe smartphone.

uis extended demo site

Cu peste 200 de funcționalități și soluții disponibile, platforma Extended este potrivită și personalizabilă pentru orice business online. Printre beneficiile Extended se numără modulul special pentru Black Friday, magazin online pe Facebook, integrări cu firme de curierat, procesatori de plăți cu cardul și comparatoare de prețuri, rapoarte de vânzări și performanță, integrare cu Google Analytics și sistem avansat de promoții și gestiune internă. Extended permite dezvoltarea și gestiunea simultană a mai multor magazine online în cadrul aceluiași cont de administrare și oferă posibilitatea de integrare cu ERP în sistem de import (gestiune în extern și import în platformă) sau de export (gestiune în platformă și export pentru ERP) și integrare SAP și Navision.

uis extended facilitati si functionalitati

Cele 3 pachete disponibile vin în ajutorul magazinelor online pentru luarea celei mai bune decizii privind soluția de eCommerce corespunzătoare fiecărui tip de business: Install & Go, Start-Up și Professional. Indiferent de pachetul ales pentru un magazin online, acesta este complet personalizabil, putând fi adăugate ulterior module custom și funcționalități dedicate tipului de business.

uis extended pachete

Istoricul Extended

Extended este un produs marca UIS, creat și dezvoltat in-house după un studiu amănunțit asupra comerțului electronic din România. Prin calitatea serviciilor oferite și prin experiența acumulată în eCommerce, Extended ridică standardele comerțului electronic din România la un alt nivel. UIS este o agenție de creație și dezvoltare online înființată în anul 2006 și autoare a numeroase proiecte și colaborări din mediul online, printre care se numără Adobe Inc, Gala Premiilor eCommerce, Voltaj, Agricover, Crocs Store România, Gavriliu Imobiliare, Eco Iluminat, 4Garden, Animal Vet și alții. Implicarea directă a agenției UIS în integrarea magazinelor online pe o platformă dedicată comerțului din România a început în anul 2007 cu dezvoltarea primei variante de platformă care a stat la baza magazinului online Vexio, premiat la GPeC pentru Cel mai bun Start-Up în 2008 și Magazinul Anului 2009.

Business-uri care folosesc Extended cu succes

Printre clienții care au ales deja Extended se numără Agricover cu brandul online Covera (cel mai mare furnizor de produse și servicii complete pentru grădină, fermă și terenuri agricole din Europa de Sud-Est), Eco Iluminat (pionierul online din domeniul iluminatului casnic și profesional), Maguay (Maguay Impex SRL – cel mai important producător autohton de sisteme de calcul și Intel Server Local Leader pentru Europa Centrală și de Est, începând cu anul 2009), Bioportal (furnizor online de produse bio), Cafeaua Zilei (magazin online cu aparate, consumabile și accesorii pentru prepararea specialităților din cafea), T-shirt Factory (producător de tricouri și stickere personalizate cu modele grafice unice și originale), Golden Rose cu brandul Cosmania (brandul Golden Rose aparține de Erkul Cosmetics, unul dintre top 5 producători și furnizori de produse cosmetice și make-up la nivel mondial, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniu).

Pe lângă pachetele standard, clienții Extended au ales și dezvoltarea de module custom precum: servicii de gestiune internă, module de configurare hardware, configurare și personalizare de tricouri, integrări cu servicii externe de ERP precum Navision sau SAP, ș.a..

Cu experiența acumulată prin prima variantă de platformă eCommerce, s-a trecut la dezvoltarea și perfecționarea platformei Extended, care reprezintă rezultatul a 5 ani de activitate în comerțul electronic din România. Magazinele online care au ales Extended au devenit business-uri de succes cu rezultate notabile în domeniu și au obținut până în prezent un total de 6 premii la Gala Premiilor eCommerce, cea mai importantă competiție de comerț electronic din România.

Viziunea Extended este aceea de a deveni cea mai puternică platformă de eCommerce din România, fiind destinată atât magazinelor online start-up, cât și firmelor și brandurilor consacrate.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • Postolachi Dumitru - Comentariul nr. 1

  07/06/2013 la 08:14

  E aceasi platforma de e-commerce pe care se bazeaza si Vexio?

  • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 2

   08/06/2013 la 00:57

   Din ce stiu este o varianta mult imbunatatita si actualizata in utlimii 3-4 ani.
   Ii intreb pe cei de la UIS si revin.

  • Adi Pintilie - Comentariul nr. 3

   08/06/2013 la 10:25

   Salut,

   Platforma pe care ruleaza vexio.ro este prima versiune a platformei Extended (nu avea un nume pe vremea aceea), iar ceea ce este prezentat in articolul de mai sus este versiunea 2.0 la care lucram din 2011. Core-ul a fost rescris de la zero si este mult mai scalabila si complexa in functionalitati sau integrari fata de prima versiune.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Cum poti vinde mai multe produse IT prin magazinul online? Cum cresti traficul la magazinul tau?

Te-ai gândit vreodată cam cât vinde un magazin online cu produse IT? Cu siguranță acest lucru depinde de eforturile de...

Close