ELKOTech Romania anunta disponibilitatea celor mai noi solutii pentru autovehicule de la ACTi
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, anunta disponibilitatea celor mai noi solutii de supraveghere pentru vehicule de la ACTi.

In prezent securitatea mobila a devenit mult mai importanta, din multiple motive. Pasagerii, soferii, operatorii flotelor de masini si managerii cauta metode de a creste siguranta personalului si a pasagerilor pe drum, protejandu-i impotriva fraudelor legate de asigurari si protejand in acelasi timp incarcatura transportata.

acti E918

Solutia ACTi Mobile Vehicle este creata pentru a fi folosita in medii ca: transportul in comun, taxiuri si masini inchiriate, camioane si autovehicule de transport marfa, vehicule de politie.

Pentru toate acestea, solutia ACTi Mobile Vehicle ofera:

  • Monitorizare activa si redare a continutului video in timp real pentru a descuraja activitatea infractorilor
  • Alarma de atac personal pentru a alerta centrul de control in caz de incidente
  • Rezolutie ridicata a inregistrarilor video cu vehiculul si imprejurimile, pentru raporarea incidentelor
  • Monitorizare de la distanta a comportamentului soferului pe drum
  • Urmarirea in timp real a vehiculului pentru a se asigura faptul ca pasagerii sunt pe ruta corecta si pentru a creste eficienta transportului
  • Inregistrari video in caz de vandalism, atac sau alte incidente
  • Monitorizarea bunurilor pe tot parcursul transportului; orice tentativa de a deschide usile sau coletele va fi detectata si transmisa centrului de control
  • Livrare precisa de bunuri, la timp, gratie urmaririi GPS prin Google Maps

In ceea ce priveste masinile de politie, acestea pot detecta si identifica cu usurinta un vehicul suspect, cu ajutorul solutiei ACTi Mobile Vehicle. Sistemul de supraveghere cu tehnologie automata de recunoastere a numerelor de inmatriculare poate citi numerele masinii, iar daca numarul este in baza de date pentru o infractiune, sistemul va alerta automat politistul. Intr-un alt scenariu, politistul se poate confrunta cu acuzatii referitoare la comportamentul in timpul misiunii. Inregistrarile audio si video ale incidentului pot ajuta la identificarea indivizilor si la clarificarea situatiei.

Odata cu cresterea nevoii de aplicatii dedicate autovehiculelor, ACTi ofera noile camere Mini Dome E918, E920 si E922.

acti E920  acti E922M

Acestea ofera o calitate de inalta rezolutie a imaginilor – 3/5/10 Megapixeli, pentru a monitoriza soferii, incarcatura masinii si mediul din jur. Produsele sunt conforme cu standardul EN50155, ceea ce inseamna ca sunt proiectate si testate sa reziste la conditii precum ar fi socurile, vibratiile si fluctuatiile de temperatura. Dimensiunea lor scazuta si rezistenta la socuri le fac ideale pentru aplicatii mobile si pentru locuri supuse vibratiilor puternice cum ar fi automobilele, autobuzele, trenurile si masinile grele.

ACTi ofera pentru camere conectori solizi RJ-45 si M12. Pentru aplicatiile mobile, conexiunea solida RJ-45 trebuie sa fie rezistenta complet la vibratii pentru a egala conectorul industrial M12 ca durabilitate. Pentru o vizibilitate mai larga, ACTi are in oferta camerele Mini Fisheye Dome, cu rezolutii de 3, 5 si 10 megapixeli.

tabel acti

Noile produse sunt disponibile in oferta ELKOTech. Preturile recomandate pentru retail incep de la 400 de euro + TVA.

ACTi Corporation este partener ELKOTech din 2011. Valoarea companiei ACTi este data de capacitatea de a dezvolta si integra solutii optime, end-to-end IP.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close