HTC Desire EYE: Cel mai bun smartphone pentru selfie-uri?
Continuând tradiţia de avangardă în inovația smartphone-urilor, HTC lansează astăzi noul vârf din gama Desire, HTC Desire EYE. Dispozitivul dispune de cea mai avansată cameră frontală de pe piaţă şi un software care te încadrează în centrul imaginii şi în cea mai avantajoasă postură pentru a surprinde momente ale vieţii cu o claritate perfectă. Pentru a asigura o imagine de calitate în detaliu, dispozitivul este dotat cu o cameră frontală şi una pe spate, ambele de 13MP, care îţi permit să focalizezi, să tai şi să printezi după plac, HTC Desire EYE fiind pe deplin echipat pentru nevoile celor cărora le place să facă fotografii, filmuleţe şi selfie-uri de calitate. Senzorii BSI captează imagini clare chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, iar flash-ul dual-LED inteligent instalat pe ambele camere oferă tonuri măgulitoare, naturale, atunci când lumina ambientală se diminuează.

htc desire eye

Trei microfoane dedicate duc semnătura audio a HTC pe noi culmi, garantând sunet clar pentru serviciile de voce şi de apeluri video, indiferent de zgomotul ambiental. HTC BoomSound™ şi un impresionant ecran Full HD de 5.2” (132 mm) fuzionează pentru a face din HTC Desire EYE un adevărat dispozitiv multimedia, ideal pentru a vizualiza fotografii şi filmuleţe.

Designul îndrăzneţ,  bicolor, compact și rezistent la apă nu este doar elegant, ci şi garantează fotografierea ta din unghiul cel mai favorabil datorită butonului dedicat de focalizare şi captare în două etape, care oferă acces imediat la cadre extraordinare, chiar şi folosind o singură mână.

Noul model dispune de EYE Experience şi Zoe, un procesor Qualcomm® Snapdragon 801, precum şi de conectivitate de mare viteză de tip 4G, astfel încât, oriunde ai fi, editarea şi partajarea celor mai bune cadre să fie la îndemână şi să nu necesite efort.

htc-desire-eye-price

HTC EYE Experience: Conceput pentru tine

Nu totul este însă doar despre hardware. HTC EYE Experience duce software-ul de captare şi redare de imagine într-o nouă ligă, având caracteristici unice care-ţi garantează că vei arăta excepţional.

Funcţionalitatea de urmărire a feţei asigură faptul că eşti tot timpul încadrat perfect, până la patru persoane dintr-o încăpere putând fi localizate fără efort, iar chipul fiecăruia decupat şi poziţionat pe ecran pentru a asigura o claritate maximă. Astfel, te vei putea bucura de libertatea şi flexibilitatea unor servicii precum Skype fără să-ţi faci griji cu privire la poziţionarea ta sau a prietenilor tăi, camera fiind capabilă să-i urmărească pe toţi participanţii. Vrei să partajezi şi mai mult din mers? Opţiunea de partajare a ecranului aduce pentru prima oară funcţionalitatea de desktop pe un chat video pe smartphone.

HTC EYE Experience deschide o nouă paletă de posibilităţi creative datorită funcţiei Split Capture. Combinând fotografii şi filmuleţe făcute simultan cu camera frontală şi cea dorsală, într-o singură imagine sau video divizat, se creează o nouă experienţă selfie pe HTC, care îţi permite să-ţi documentezi călătoria şi reacţiile fără să te limitezi la imagini în miniatură. Crop-Me-In te pune în centrul acţiunii decupându-te din imaginea sau filmuleţul făcute cu camera frontală şi plasându-te în peisajul făcut cu camera principală, deschizând astfel drumul către selfie-uri şi filmuleţe interesante şi extraordinare. Voice Selfie înlătură necesitatea de a contorsiona mâna pentru declanșarea fotografiei, permiţând activarea butonului de declanşare cu o simplă comandă vocală. Trebuie doar să spui “Zâmbiţi!” (“Cheese”) când ai prins cadrul cel mai bun sau să porneşti înregistrarea video cu comenzile “action” sau “rolling”.

Unele caracteristici îndrăgite de public ale HTC Desire 820 sunt, de asemenea, incluse în HTC EYE Experience. Eye Experience include Face Fusion, funcţia care îţi permite să-ţi suprapui chipul cu cel al unui prieten sau al unei vedete şi a avea un look nou şi original. O alta funcție surprinzătoare este Live Makeup, prin care poţi să reglezi nivelul dorit de netezire a pielii şi să previzualizezi efectul în timp real, înainte de captarea imaginii.

Zoe: Viaţa, aşa cum o experimentezi

Cu noua aplicaţie colaborativă de editare video Zoe, e simplu să combini fotografii şi filmuleţe în materiale cu teme vizuale şi muzicale remarcabile, ce pot fi partajate cu prietenii în comunitatea Zoe.

Zoe 1.0 aduce un plus de flexibilitate comunităţii, permiţând crearea de compoziţii Zoe scurte, medii şi lungi, care pot fi formate chiar şi din doar câteva imagini statice sau dintr-o serie întreagă de videoclipuri, iar datorită noului motor de conţinut, este uşor să prezinţi într-un mod impresionant din punct de vedere vizual numai câteva clipuri şi chiar imagini de sine stătătoare.

Integrat pe deplin cu RE, conținutul Zoe este generat automat și este gata pentru a fi partajat. Nu este necesară editarea sau sincronizarea cu computerul personal, trebuie doar încărcate printr-o simplă atingere. Disponibil gratuit pe Android şi, până la finalul acestui an pe iOS, Zoe 1.0 introduce noua generaţie de reţele sociale creative.

Disponibilitate

Dispozitivul HTC Desire EYE va fi disponibil local începând cu luna noiembrie a acestui an.

Caracteristicile HTC EYE Experience vor fi introduse în următoarele luni pe: HTC One (M7), HTC One (M8), HTC One E8, HTC One mini, HTC One mini 2, HTC One max, HTC Desire 816, HTC Desire 820 și HTC Butterfly 2.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • laptopieftin.com - Comentariul nr. 1

    20/07/2015 la 09:38

    Interesant review … Iar telefonul arata foarte bine, cat despre specificatii, jos palaria. Camerele foto de 13MP si display-ul de 5.2 inch mi se par geniale. 😀

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
FoodPanda, in topul aplicatiilor de food delivery

Mancarea este un element esential pentru viata oricarui om, iar modul in care te hranesti este foarte important pentru desfasurarea...

Close