ACL Esports organizeaza League of Legends Championship
acl

ACL Esports League  continua seria de turnee pentru jocul League of Legends, astfel incat anunta cu bucurie editita cu numarul 12 a turneului.

Turneul este dedicat doar jucatorilor din Romania si va incepe in data de 2 Decembrie si marea finala va avea loc in data de 6 Decembrie 2014.

Campionatul se va desfasura online, cele mai importante meciuri vor fi comentate si transmise LIVE, online, pe televiziunea ACL TV: www.twitch.tv/aclgamestv.

Cele mai bune echipe din Romania si-au anuntat deja participarea. Scopul acestor campionate este de a aduna cele mai bune echipe din Romania, intr-un cadru profesionist, gratie noului sistem dezvoltat de programatorii nostrii.
Daca esti jucator de League of Legends nu trebuie sa pierzi acest turneu.

Numarul maxim de echipe acceptate este de 64.

Regulamentul turneului http://acleague.ro/index.php?site=cups&action=regeln&cupID=30)

Premiile:

1st Place Award: 5 x Lobera G5NL Full Color Illumination Plunger Gaming Keyboard + 3200 RP & Triumphant Ryze skin for every player
2nd Place Award: 5 x Kuven Angel A1 7.1 Virtual Gaming Headset + 2400 RP per player
3rd Place Award: 5 x Gungnir H5 Optical Gaming Mouse + 1600 RP per player
4th Place Award: 800 RP per player

Valoarea premiilor oferite este de 600 Euro.

Pentru acest turneu nu se percepe taxa de inscriere !

Grabiti-va sa va ocupati locul ! Pana in acest moment in competitie sunt inscrise 15 echipe.

Pentru prima data in Romania, utilizatorii au sansa sa parieze pe meciurile favorite la sectiunea ACL BETS de pe site, avand sansa de acastiga premii in produse. Noul site ACL marcheaza inceputul unei noi ere.

Pentru inscrieri intrati pe pagina evenimentului:http://acleague.ro/index.php?site=cups&action=details&cupID=30

Va uram succes !

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Lampile de lucru cu LED: personalizeaza spatiul de acasa

Ai nevoie de personalizarea spațiului de la interior și ai rămas fără idei? Nu-ți face griji, pentru că soluțiile cele...

Close