BenQ a lansat primul proiector 3D FullHD cu certificat de calitate de la o companie independenta
BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul imaginii digitale şi lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP, lansează în România proiectorul de calitate profesională W7000, primul proiector 3D Full HD Perfection destinat zonei de home entertainment. BenQ W7000 este primul proiector din lume care a obţinut certificat de calitate 3D Full HD din partea grupului TÜV Rheinland, lider în furnizarea de servicii tehnice şi organism de certificare a calităţii.

Având la bază tehnologia DLP3D Link, noul BenQ W7000 oferă imagini 3D la rezoluţie Full HD (1080p) de cea mai bună calitate , fără a produce efectul deranjant al “tremuratului” imaginilor în 3D.  BenQ W7000 oferă o rată de contrast nativ de 50.000:1, luminozitate de 2000 ANSIlumeni, gamă de culori certificate ISFccc (calibrare profesională a culorilor), tehnologiile BrilliantColor şi VIDI şi conectivitate HDMI 1.4a, caracteristici care permit utilizatorilor să se bucure de filme 3D prin dual HDMI redate printr-o sursă de semnal BluRay-player sau jocuri 3D de pe PS3.

BenQ W7000 are capacitatea de a proiecta imagini cu o diagonală de până la 7,6 metri, fiind adecvat pentru audienţe de până la 10-15 persoane. Proiectorul are telecomandă cu tastatură iluminată, astfel încât este mai uşor de controlat chiar şi pe întuneric.

Proiectorul din clasa premium BenQ W7000 este, la acest moment, singurul proiector din lume care livrează ceea ce numim o experienţă Home Cinema 3D veritabilă, lucru confirmat de certificare acordată de TÜV Rheinland. În plus oferă imagini 3D FullHD 1080p stereoscopice, fără a fi necesare alte dispozitive emiţătoare pentru ochelari”, a declarat Dragoş Salamac, Team Leader BenQ pentru România.

Proiectorul BenQ W7000 vine echipat cu un sistem optic optimizat pentru imagini Full HD, inclus şi în alte proiectoare premium BenQ adresate segmentului Home Entertainment, sistem ce asigură imagini în rezoluţie Full HD foarte clare şi de o calitate deosebită. Lentilele pentru proiecţie de tip Panamorph 2.35:1 sunt realizate numai cu elemente de sticlă ultra clară pentru a asigura redarea celor mai mici detalii dar şi o mai bună luminozitate. De asemenea, construcţia lentilei ia în calcul compatibilitatea cu standardul de culori Rec. 709, care reflectă întocmai gama de culori surprinsă de ochiul uman; proiectorul W7000 redă un set de 1,07 miliarde de culori. Rec.709 este unul dintre cele mai înalte standarde HD pentru pentru proiectoarele destinate uzului home cinema.

Proiectorul include sistemul BenQ de management al culorilor, sistemul de control al culorilor în mod 3D, dar şi câteva ajustări presetate în mod profesional, sporind confortul utilizatorilor. În acelaşi timp, utilizatorii pot ajusta nuanţele, contrastul, luminozitatea, temperatura culorilor sau nivelul de alb, astfel încât acestea să răspundă standardelor de vizionare ale fiecăruia, indiferent că este vorba de imagini 2D sau 3D.

O caracterstică importanta a noului BenQ W7000 este flexibilitatea din punct de vedere al instalării, având integrat un sistem de zoom performant dar şi posibilitatea deplasării lentilelor pe orizontală cu 41% şi pe verticală cu 125%. Astfel, proiectorul poate fi poziţionat nu doar perpendicular pe imaginea proiectată, ci şi în laterale, păstrând o imagine perfect dreptunghiulară din orice unghi al proiecţiei. De asemenea, proiectorul este dotat cu o puternică funcţie de Frame Interpolation, care estimează mişcarea de la un cadru la altul şi introduce un cadru interpolat între cele existente, pentru o imagine mai clară, fără umbre.

Pentru cei care vor performanţe absolute, noul proiector BenQ W7000 vine echipat cu certificarea ISFccc, astfel încât orice utilizator poate beneficia de calibrare profesională.

Disponibilitate:

Noul BenQ W7000 va fi disponibil pe piaţa din România începând din luna februarie, prin partenerii oficiali BenQ, la un preţ estimativ de 2000 euro.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close