AMD a lansat la CES 2012 conceptul Lightning Bolt
O mutare interesanta din partea AMD a “scapat” sau nu a prezentat suficient de mult interes presei din Romania (in momentul in care scriu acest articol nu am gasit pe Google articole despre el) si anume prezentarea prototipului “Lightning Bolt”, prototip prin intermediul caruia doreste sa contracareze adoptarea in masa a standardului de conectivitate Thunderbolt lansat de vechiul dusman, Intel, la CES 2012 fiind lansate numeroase produse bazate pe acest standard.

AMD doreste sa uneasca intr-un singur port un USB 3.0, un port de display 1.2 si in acelasi timp sa constituie si o sursa de alimentare pentru echipamente putin consumatoare.

Teoretic, conform afirmatiilor AMD, la un MiniDisplay port ar putea sa fie conectate pana la maxim 4 monitoare aditionale.

Interesant este ca rezolutia nu este stabila si nu poate sustine 4 monitoare la o 1080p. Pe masura ce adaugi monitoare aceasta scade pana la 1366 x 768 pixeli.

Iata cum functioneaza:

La un tarif estimat la 50 de dolari, cred ca solutia prezentata de AMD ar putea avea succes in fata competitorului Intel.

Schema via anandtech

Despre autor

Pasionat de tehnologie, social media, carti si muzica rock. Lucrez in media de aproximativ 7 ani si imi place sa spun despre mine ca I am the ONE (omul potrivit la locul potrivit).

[fbcomments]

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Trebuie sa schimbi anvelopele? Achizitioneaza anvelope allseason de pe Velopa.ro

Anvelopele allseason sunt ideale pentru persoanele care isi doresc sa plece la drum fara probleme, indiferent de anotimp. Acestea sunt...

Close