Primul monitor 3D fara ochelari certificat TUV
LG Electronics isi extinde linia de monitoare 3D fara ochelari cu cel mai nou model din serie, DX2500, cu o diagonala de 64cm, care  incorporeaz asistemul 3D fara ochelari bazat pe bariera de paralaxa precum si tehnologia de urmarire a miscarii capului. Pentru monitorul DX2500, LG este primul brand din industrie care primeste certificarea TÜV Rheinland pentru un monitor 3D fara ochelari.

Monitorul LG DX2500 face accesibila tehnologia 3D fara ochelari publicului larg,” a afirmat Si-hwan Park, Vice-presedintele Diviziei de monitoare din cadrul companiei LG Home Entertainment. “Prin modelul DX2500, pozitionam brandul LG ca reper absolut pentru monitoarele 3D fara ochelari. in 2012, vom continua sa ne extindem gama de monitoare 3D fara ochelari prin modele variate si functii avansate.

Pentru o experienta de vizionare optima a imaginilor 3D, produsele 3D fara ochelari existente deja pe piata  necesita, in general, ca utilizatorii sa fie pozitionati intr-un unghi restrans si la o distanta incomoda. Noul monitor LG DX2500 a eliminat aceasta restrictie cu ajutorul tehnologiilor de urmarire a miscarii capului pe baza de senzorce completeaza  efectul de bariera paralaxa. Astfel, utilizatorii au o mai mare libertate de miscare si se pot bucura de o experienta completa si confortabila de vizionare.

Supervizarea pozitiei utilizatorului in cadrul monitorului LG DX2500 se realizeaza printr-o camera video integrata in monitor, care detecteaza modificarile unghiului de vizualizare de la nivelul ochilor si capului utilizatorului, in timp real. Pe baza acestor informatii, monitorul calculeaza unghiul si pozitia utilizatorului si ajusteaza imaginea in asa fel incat sa ii ofere un efect maxim de vizionare 3D. Cu ajutorul functiei avansate de conversie 2D in 3D, DX2500 permite experimentarea in 3D a unui continut variat, precum filme, fotografii sau jocuri, printr-un singur click al mouse-ului.

Disponibil in prezent in Coreea, monitorul LG DX2500 va fi lansat in intreaga lume la inceputul anului 2012.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping online cautand produse doar cu ajutorul fotografiilor? Da, pe www.biano.ro!

Segmentul home & deco este unul dintre sectoarele de activitate online cu cea mai interesanta evolutie, iar premisa este una...

Close