Axis a lansat Q1775 si Q1775-E, doua camere de supraveghere dedicate monitorizarii unor zone extinse
axis logo

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea a doua noi camere de supraveghere, bazate pe platformele modelelor Axis Q1755 si Axis Q1755-E. Printre tehnologiile integrate de noile modele, AXIS Q1775 si AXIS Q1775-E, se evidentiaza Wide Dynamic Range – Dynamic Capture, care asigura o supraveghere de calitate, clara si precisa. In plus, noile camere folosesc un senzor HDTV 1080p, cu sensitivitate sporita la lumina si pot functiona atat ziua, cat si noaptea. Datorita acestor caracteristici, utilizatorii pot monitoriza chiar si obiecte aflate in miscare rapida. Cu privire la functionalitatile audio, cele doua modele integreaza un sistem two-way pe 48 kHz, specificatie ideala pentru inregistrari audio de calitate.

Datorita faptului ca noul model foloseste aceeasi carcasa precum Axis Q1755, utilizatorii vor putea realiza un upgrade facil si rapid al sistemului de securitate. Modelul Q1775 este compatibil cu o gama larga de accesorii, precum carcase cu protectie la explozie si solutii pan/tilt”, a declarat Erik Frännlid, Director de Product Management la Axis.

Axis q1775_wall_angle_left

Camerele AXIS Q1775-E sunt modele dedicate supravegherii de exterior si sunt proiectate pentru monitorizarea intrarilor si iesirilor din cladiri si pentru supravegherea perimetrala. Datorita tehnologiei Arctic Temperature Control, camera poate opera la temperaturi pornind de la -40°C, indeplinind, in acelasi timp, standardele IP66, IK10 si NEMA 4X-rated.

Camerele de retea sunt echipamente inteligente care integreaza tehnologii si functii avansate, precum Intelligent Video Analytic, functie ce permite detectia si analizarea automata a evenimentelor. Astfel, cu cat operatorii sunt alertati mai devreme, cu atat au mai mult timp sa actioneze. Deseori, incidentele pot fi localizate prin intermediul sunetelor. Acestea pot fi generate de strigate, explozii sau focuri de arme. Functionalitatile celor doua camere permit detectia si analizarea detaliata a sunetelor, AXIS Q1775 si AXIS Q1775-E oferind performante audio de inalta calitate”, a completat Erik Frännlid.

AXIS Q1775 si AXIS Q1775-E dispun de module de detectie a miscarii, o alarma activa pentru tentativele de sabotaj, un modul de detectie socuri si de functionalitatea Gatekeeper (permite supravegherea unor zone de acces si aplicarea functiei de zoom pe obiectele detectate). Modelele pot livra stream-uri configurabile individual H.264 si Motion JPEG in performante de full frame rate. Camerele suporta, de asemenea, aplicatii video inteligente, precum numararea persoanelor si AXIS Camera Application Platform.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close