TP-LINK a lansat dispozitive pentru retele WiFi 802.11ac super-rapide
TP-LINK, producător de top în domeniul echipamentelor de rețea pentru utilizatorii individuali și companii, a lansat în cadrul IFA 2015 noi produse destinate rețelelor Wi-Fi de mare viteză din locuință, precum dispozitive access point, adaptoare powerline, routere, dar și camere IP.

Adaptoare powerline de ultimă generație

Kitul de adaptoare powerline wireless 802.11ac TL-WPA8730 asigură viteze de transmisie a datelor prin rețeaua de electricitate până la 1200Mbps. Set-up-ul și configurarea au fost mult simplificate, în timp ce, cu ajutorul funcției tpPLC, configurarea și controlul setărilor de rețea pot fi făcute direct de pe telefon sau orice alt dispozitiv mobil. TL-WPA8730 permite crearea a două benzi Wi-Fi ce asigură viteze de transfer wireless 11ac de până la 1750Mbps. Totodată, beneficiază de standardul HomePlug AV2 pentru transferul de date pe rețeaua de curent la viteze de până la 1200Mbps. Dispozitivul are trei porturi Gigabit Ethernet pentru a asigura conexiuni securizate prin cablu pentru toate dispozitivele.

tplink TLWPA8730_KIT

Conexiunea celor două adaptoare este criptată AES pe 128 de biți. Funcțiile Wi-Fi Clone și Wi-Fi Move permit extinderea masivă și fără întreruperi a rețelei. Cu ajutorul Wi-Fi Clone, kitul de adaptoare WPA8730 adoptă automat numele rețelei (SSID) și parola de pe router, printr-o simplă atingere, creând o rețea unificată și sigură. Wi-Fi Move sincronizează automat setările rețelei powerline, îmbunătățind experiența online.

Cu ajutorul aplicației  tpPLC dezvoltate de TP-LINK, disponibilă atât pentru dispozitive cu iOS, cât și Android, utilizatorii pot gestiona rețeaua powerline de oriunde, oricând.

EAP330 pentru IMM-uri

tplink EAP330

TP-LINK a lansat cel mai nou produs din seria de dispozitive Enterprise Access Point – EAP330, destinat întreprinderilor mici și mijlocii. EAP330 dispune de funcții precum PoE, tehnologie Beamforming, Software EAP Controller gratuit și monitorizarea operațiunilor în timp real, fiind unul dintre cele mai versatile și economice soluții acces point de pe piață. EAP330 este dotat cu 2 porturi Gigabit, are șase antene interne și oferă o viteză de transfer cumulată în cele două benzi de până la 1900 Mbps.

Cea mai intuitivă cameră cloud

Tot în cadrul IFA Berlin, TP-LINK a lansat camera cloud HD NC450 care suportă viteze de transfer wireless al datelor de până la 300 Mbps. Camera are funcții de rotire,  înclinare și filmare pe timpul nopții. Cu ajutorul alicației tpCamera, supravegherea wireless a locuinței sau a biroului este simplă și eficientă, la fel și instalarea, posibilă în doar trei pași (Conectare/ Înregistrare/ Vizionare).

tplink NC450

Camera filmează în format HD cu rezoluție 720p, utilizează compresie video H.264, iar LED-urile care emit infraroșu asigură imagini la fel de clare pe timpul nopții ca și pe timpul zilei. Camera dispune de microfon și difuzor, permițând comunicarea bi-direcțională. Rotirea și gradul de înclinare a camerei pot fi controlate automat, iar zoom-ul digital 10x asigură surprinderea detaliilor. Camera dispune, totodată, de o funcție de detectare a sunetului și a mișcării, astfel că utilizatorul va fi permanent la curent cu ce se întâmplă în lipsa sa, prin alerte customizate transmise prin email sau FTP.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close