Microsoft a lansat noua serie Azure GS
Microsoft Azure

Astazi Microsoft a anuntat seria GS a platformei Azure, serie ce combina puterea de calcul a seriei G cu performanta stocarii premium, pentru a crea masini virtuale extrem de puternice pentru aplicatiile ce au nevoie de solutii complexe de stocare si putere de calcul.

Aceasta noua serie a platformei Azure foloseste o varianta customizata a procesoarelor Intel Xeon E5 v3 si este cea mai mare platforma publica de masini virtuale oferind acces la hardware de pana la 32 de nuclee si 64TB de stocare pe fiecare masina virtuala, ce ofera o performanta de 80.000 IOPS care livreaza 2.000 Mbps.

 

Seria GS este ideala pentru sarcinile oricarei companii ce are nevoie de cantitati mari de memorie RAM si putere de calcul, cum ar fi serverele de baze de date relationale mari, baze de date NoSQL, aplicatii de analiza si de depozitare de date.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Lampile de lucru cu LED: personalizeaza spatiul de acasa

Ai nevoie de personalizarea spațiului de la interior și ai rămas fără idei? Nu-ți face griji, pentru că soluțiile cele...

Close