Windows 8 Release Preview este gata de download
Microsoft a anunțat oficial disponibilitatea Windows 8 Release Preview în 14 limbi din întreaga lume. Windows 8 se află deja în ultimele stagii de dezvoltare și ne apropiem de momentul disponibilității generale.

Cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi despre Windows 8 Release Preview:

– Vei descoperi îmbunătățiri importante la nivel de platformă:

– Îmbunătățiri în aplicațiile de e-mail, foto și people, de la ultima versiune a aplicațiilor, în Consumer Preview;

– Mai multe opțiuni de personalizare pentru ecranul de start;

– Suport multi-monitor îmbunătățit;

– Experiență de utilizator mai bună pentru navigarea și descărcarea aplicațiilor din Windows Store;

– Noi funcții pentru siguranța familiei, securitate si confidențialitate pentru navigarea pe Internet, inclusiv capabilități Do Not Track ca funcții pre-definite în Internet Explorer 10;

– Suport îmbunătățit pentru touch în Internet Explorer 10, inclusiv o funcție nou apărută în Release Preview, numită “flip ahead”, care oferă utilizatorilor opțiunea de a trece de la o pagină la alta cu un singur gest, precum și o versiune de Adobe Flash Player ce suportă touch, acum integrată în IE10IE10 este primul browser care include funcția Do Not Track in lista funcțiilor pre-definite.

– Include noi aplicații Bing, printre care Travel, News și Sports

În plus, începând cu data de 2 iunie 2012, Microsoft lansează programul Windows Upgrade Offer în 131 de țări, inclusiv România, oferind clienților care achiziționează device-uri noi cu sistem de operare Windows, posibilitatea de a face upgrade la Windows 8 în momentul în care acesta va fi disponibil. Clienții care cumpară hardware nou cu Windows 7 pot beneficia de upgrade-ul la Windows 8 Pro la prețul de 14.99 EUR pe durata desfășurării promoției.

Windows 8 Release Preview este disponibil pentru download pe http://preview.windows.com, iar mai multe informații despre această versiune poți găsi pe:

 http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2012/05/31/delivering-the-windows-8-release-preview.aspx.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Lampile de lucru cu LED: personalizeaza spatiul de acasa

Ai nevoie de personalizarea spațiului de la interior și ai rămas fără idei? Nu-ți face griji, pentru că soluțiile cele...

Close