Tabletele Allview vin cu Bitdefender Mobile Security preinstalat
Bitdefender, liderul pieţei locale de soluţii antivirus și Allview, compania românească specializată în producția și distribuția de produse IT&C anunță un parteneriat prin care tabletele Allview vor fi echipate cu soluția antivirus Bitdefender Mobile Security.

Produsul de securitate va fi preinstalat în sistemul de operare al tabletelor Allview care urmează să fie lansate în perioada imediat următoare.

Soluția Bitdefender Mobile Security face parte din seria de facilități pe care le atașăm produselor noastre. Parteneriatul cu Bitdefender ne dă posibilitatea de a oferi utilizatorilor tabletelor noastre o experiență de navigare sigură care le va proteja datele personale”, a declarat Olivia Cardaș Marketing Manager Allview.

Bitdefender Mobile Security include modul antifurt, securitate web, verificare și scanare de aplicații care avertizează utilizatorii dacă accesează pagini ce conțin programe periculoase, tentative de phishing sau fraudă și care localizează, blochează și șterg memoria tabletei de la distanță în caz de furt. Mai mult, prin tehnologia Bitdefender cloud, scanarea se realizează atunci când este necesar, fără a afecta consumul bateriei.

Utilizatorii tabletelor Allview vor beneficia gratuit de versiunea premium a soluției antivirus timp de 3 luni. La sfârșitul celor 90 de zile, aceștia vor putea cumpăra licența pentru extinderea perioadei cu un an de zile din shop-ul Allview.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Esti pasionat de tehnologie? De ce gadget-uri ai nevoie acasa?

Care sunt cele mai populare gadget-uri de care ai nevoie acasă? Află în acest articol câteva dintre gadget-urile foarte apreciate...

Close