Sony a anuntat ce smartphone-uri Xperia vor primi update-ul la Android 4.3 Jelly Bean
Sony JellyBean

Ieri cei de la Google au prezentat noua versiune a sistemului de operare Android, 4.3 Jelly Bean, si iata ca cei de la Sony s-au miscat repede si au anuntat ce smartphone-uri vor primi update-ul la aceasta noua versiune.

Modelele sunt:

Sony nu a uitat nici de ultima lor tableta lansata pe piata si au anuntat ca si aceasta va primi update-ul la Android 4.3 Jelly Bean:

  • Xperia Tablet Z

Se pare ca totusi lista nu se opreste aici, cei de la Sony intentioneaza sa faca upgrade-ul de la Android 4.1 la 4.3 si pentru alte modele decat cele prezentate mai sus, doar ca nu isi iau acum angajamentul de a nominaliza modelele, mentionand faptul ca vor anunta noi update-uri cand vor fi siguri de acest lucru.

Avem totusi si o necunoscuta in acest anunt, si anume cand vor fi disponibile aceste update-uri. Voi ce credeti/sperati? Cand vor fi disponibile?

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Shopping la alt nivel, cu tehnici IA, pe marketplace-ul home & deco www.biano.ro

Potrivit previziunilor internaționale, până în 2023, majoritatea platformelor de e-commerce care folosesc tehnici de inteligență artificială (IA) pentru a înlesni...

Close