Sistemul Canon EOS a implinit 25 de ani
Canon sărbătoreşte astăzi 25 de ani de experinţă în fotografie prin aniversarea celebrului sistem EOS. De la lansarea sa în anul 1987 şi până acum, EOS a ajuns să fie cea mai extinsă gamă lume de camere foto DSLR, obiective interschimbabile  şi accesorii, din lume, fiind favoritul fotografilorde pe toate meridianele.

Sistemul Canon EOS şi-a făcut debutul în Martie 1987 odată cu lansarea camerei EOS 650 SLR şi a trei lentile EF interschimbabile, printre care modelul EF 35-70mm f/3.5-4.5. Luna aceasta, sistemul EOS va sărbători experienta trecuta  prin aniversarea a 25 de ani de existenţă.

Abreviere de la “Electro Optical System” şi în acelaşi timp purtând numele zeiţei zorilor din mitologia greacă, seria EOS a fost primul sistem complet electronic montat pe un obiectiv, reprezentând o nouă generaţie de camere AF SLR. În timpul erei camerelor de filmat, modelele EOS SLR au fost apreciate de o mulţime de utilizatori pentru tehnologiile lor inovatoare şi design-ul bazat pe concepte cheie de la Canon precum viteză ridicată şi uşurinţă în utilizare. Pe durata acestei perioade, Canon a fost un pionier în tehnologia optică, lansând modelul profesional EOS-1 în anul 1989. În 1993 compania a continuat să-şi extindă baza de utilizatori prin introducerea compactului model EOS 500 (EOS Kiss şi EOS Rebel XS în alte regiuni).

După lansarea modelului EOS D30 în anul 2000, când popularitatea camerelor digitale SLR era în creştere, Canon a dezvoltat tehnologii avansate cum ar fi senzorul CMOS şi procesoarele de imagine cu performanţe ridicate DIGIC, într-un efort de a livra produse care au îndeplinit viziunea companiei în privinţa calităţii ridicate a imaginilor, uşurinţă în utilizare şi viteză ridicată.

Cu noul model EOS-1D X ca varf de gama şi noul EOS 5D Mark III ce oferă calitate excelentă a imaginilor şi funcţii video complete, gama de camere foto SLR Canon serveşte utilizatorului cu orice nivel de experienţă, de la fotografi profesionişti la entuziaşti începători.

În plus, seria de obiective Canon EF, lansată odată cu introducerea sistemului de camere EOS SLR, a devenit lider al industriei fotografice. Având la bază tehnologiile optice Canon, lentilele EF includ tehnologii avansate cum ar fi Ultrasonic Motor (USM), Image Stabilizer (IS), Subwavelength Structure Coating (SWC), tehnologii anti-reflexie şi elemente multi-strat Diffractive Optical (DO). Gama de lentile EF este compusă din peste 60 de modele, făcând posibilă orice experienţă fotografică.

Mai mult, odată cu lansarea produselor digitale profesionale pentru cinematografie şi a sistemului Cinema EOS, sistemul Canon EOS oferă suport pentru producţia de filme şi alte aplicaţii care implică o captură la cel mai înalt standard de calitate.

Canon va continua să-şi îmbunătăţească tehnologiile de imagine bazate pe tehnologii optice şi va depune toate eforturile pentru a produce camere foto şi video excepţionale, fiabile, care să satisfacă cerinţele utilizatorilor în materie de cultură fotografică şi video.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface PRO 2, Microsoft Surface PRO 4, Lenovo Thinkpad X1 Carbon sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+, Galaxy S20 Ultra.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA *

Read previous post:
Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara

Unde gasesti promotii la calculatoare in aceasta vara Hera Rovaniemi este compania infiintata in anul 2013 care comercializeaza sisteme IT...

Close